دستگیری ۳ سوداگر مرگ با بیش از ۱۷ کیلو هروئین در مشگین شهر

فرمانده انتظامی استان اردبیل از دستگیری ۳ سوداگر مرگ و کشف ۱۷ کیلو و ۶۵۰ گرم هروئین در یک عملیات پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، سردار جواد تقوی فرمانده انتظامی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان مشگین شهر با همکاری اطلاعاتی و پشتیبانی عملیاتی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر اردبیل موفق شدند در عملیات هوشمندانه و مقتدرانه پلیسی ۳ قاچاقچی مواد مخدر و سوداگر مرگ را در شهرستان مشگین شهر دستگیر کنند.

دستگیری ۳ سوداگر مرگ با بیش از ۱۷ کیلو هروئین در مشگین شهر

وی با اشاره به کشف ۱۷ کیلو و ۶۵۰ گرم هروئین افزود: این مقدار هروئین در بازرسی از خودروی مورد استفاده سوداگران مرگ و منزل مسکونی یکی از سوداگران مرگ کشف و ۳ دستگاه سواری مورد استفاده سوداگران مرگ توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه سوداگران مرگ با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند؛ گفت: مواد مخدر کشف شده از یکی از استان های شمال غرب کشور تهیه شده بود.

دستگیری ۳ سوداگر مرگ با بیش از ۱۷ کیلو هروئین در مشگین شهر

سردار تقوی با قدردانی از مشارکت مردم با پلیس در مبارزه بی امان و قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر، از تلاش ایثارگونه و جهادی و همت مسئولانه پلیس در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر خبر داد و تصریح کرد: تلفن ۱۱۰ و ۱۳۰ پلیس آماده دریافت گزارش های مردمی در رابطه با فعالیت های مجرمانه قاچاقچیان مواد مخدر است.

کد مطلب 2273672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

آخرین اخبار