به گزارش خبرآنلاین، در آستانه فصل بارندگی، مانور آمادگی مدیریت بحران مجموعه بوستانهای کوهستانی زیرمجموعه مدیریت ارتفاعات شهرداری شیراز، با هدف افزایش آمادگی نیروهای اجرایی و فضای سبز برای مواجهه با شرایط احتمالی ناشی از بارشهای پاییزی، در بوستان کوهستانی دراک برگزار شد.
این مانور با برنامهریزی واحد اجرایی و فضای سبز مدیریت ارتفاعات و با مشارکت نیروها و ماشینآلات سبک و سنگین واحد اجرایی ارتفاعات و پیمانکاران حفظ و نگهداری فضای سبز بوستانهای کوهستانی برگزار شد.
در این برنامه، نیروهای مرتبط با بوستان کوهستانی دراک، بوستان کوهستانی کوهنور، بوستان کوهستانی باباکوهی، بام سبز شیراز، بوستان کوهستانی کیانآباد و جبل دراک حضور داشتند و آمادگی تجهیزات و ظرفیتهای اجرایی مجموعه برای شرایط بحرانی مورد بررسی قرار گرفت.
علیرضا بیابانی مدیر ارتفاعات شهرداری شیراز نیز با حضور در محل برگزاری مانور، ضمن بررسی روند آمادگی نیروها و تجهیزات، بر اهمیت پیشبینی و آمادگی پیش از وقوع بحران تأکید کرد.
بیابانی با اشاره به احتمال وقوع بارشهای پاییزی و پیامدهای ناشی از روانآب، آبگرفتگی و سیلاب در مناطق کوهستانی، بر ضرورت آمادهباش نیروهای اجرایی، بررسی مستمر مسیرهای عبور آب، آمادهسازی ماشینآلات و تجهیزات و هماهنگی میان عوامل اجرایی و پیمانکاران تأکید و توصیهها و تذکرات لازم را در این زمینه ارائه کرد.
مدیر ارتفاعات شهرداری شیراز همچنین بر لزوم واکنش سریع، هماهنگی مؤثر و حضور بهموقع نیروها و تجهیزات در نقاط حادثهخیز تأکید کرد تا مجموعه ارتفاعات پیش از آغاز بارشهای پاییزی از آمادگی لازم برای مدیریت شرایط احتمالی برخوردار باشد.
آمادگی تجهیزات، بررسی دقیق ظرفیتهای عملیاتی پیمانکاران و استقرار نیروهای واکنش سریع در مسیرهای اصلی عبور آب، زیربنای اصلی برای مدیریت ایمن بوستانهای کوهستانی و مقابله با پیامدهای ناشی از بارشهای پاییزی بود.





نظر شما