بازدید معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از واحدهای تأمین‌شده طرح استیجاری «آشیان رشت»

در جریان سفر معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی به گیلان، از واحدهای تأمین‌شده در قالب طرح استیجاری «آشیان رشت» با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان، مدیرکل راه و شهرسازی استان، معاون مسکن و ساختمان و جمعی از کارکنان این اداره بازدید شد

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان حبیب‌الله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، در جریان سفر خود به استان گیلان، از واحدهای تأمین‌شده در قالب طرح استیجاری «آشیان رشت» بازدید کرد.

این بازدید که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و جمعی از مسئولان این اداره انجام شد، با هدف بررسی آخرین وضعیت واحدهای تأمین‌شده و روند اجرایی این طرح صورت گرفت. در این بازدید، حاضران از نزدیک با فرآیند اقدامات انجام‌شده برای تأمین و عرضه واحدهای مسکونی در قالب مدل استیجاری آشنا شدند. طرح «آشیان رشت» با هدف حمایت از خانوارهای متقاضی مسکن و تأمین واحدهای مناسب برای اقشار هدف در شهر رشت طراحی و در حال اجرا است. این طرح گام مهمی در جهت کاهش فشار هزینه‌های مسکن برای خانواده‌های نیازمند محسوب می‌شود.

کد مطلب 2273967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

آخرین اخبار