۰ نفر
۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۰
دست‌نوشته‌های بهروز غریب‌پور منتشر شد

جشن امضای دست‌نوشته‌های دراماتیک بهروز غریب‌پور در انجمن ناشران کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی انتشارات فرهنگ و هنر چکانه، دست‌نوشته‌های دراماتیک بهروز غریب‌پور که حاصل سال‌ها فعالیت ادبی و نمایشی این نویسنده‌، کارگردان و پیشگام اپرای عروسکی در ایران است، در قالب آثار نمایشنامه، فیلمنامه، اپراها و ترجمه‎‌های او توسط نشر چکانه در چهار جلد گردآوری و منتشر شده است.

جلد نخست این مجموعه به نمایشنامه‌های کودک اختصاص دارد و شامل آثار نوستالژیک دهه ۶۰ غریب‌پور، شامل «بابابزرگ و ترب»، «شش جوجه کلاغ و یک روباه»، «کارآگاه ۲»، «میکی و کارآگاه ۲» و «جنگ کور» است.

جلد دوم شامل چهار اثر «سفر سبز در سبز»، «مرغ دریایی»، «قلعه حیوانات» و فیلمنامه «اردک‌لی» ویژه نوجوانان است.

در جلد سوم یازده اپرای عروسکی و یک اپرت به چاپ رسیده است و اپراهایی چون «عاشورا»، «رستم و سهراب»، «لیلی و مجنون»، «مکبث»، «مولوی»، «همای و همایون»، «خیام»، «سعدی»، «عشق»، «حافظ»، «کاوه ناتمام» و اپرت «جک و لوبیا مفت‌خورلیا» را دربرمی‌گیرد.

جلد چهارم نیز مجموعه‌ ۱۸ نمایشنامه‌ خردسال را شامل می‌شود که برای اجرا در خانه و مهدکودک‌ها ویژه مربیان و اولیای تربیتی مناسب است.

یک گفت‌وگوی اختصاصی با نویسنده و منابع تصویری و نمایش فیلم اپراها به صورت کیو آر کد در کتاب‌‎ها پیوست شده است که علاقه‌مندان به نمایش می‌‎توانند این آثار را نیز تماشا کنند.

شایان ذکر است این مجموعه منبع آموزشی بسیار ارزشمندی برای آشنایی دانشجویان نمایش و نمایش عروسکی با آثار و فعالیت‎‌ها و شیوه اجرای نمایش عروسکی و اپرا بهروز غریب‌‎پور می‌باشد.

جشن امضای مجموعه چهار جلدی دست‌نوشته‌های دراماتیک بهروز غریب‌پور، جمعه ۲۷ شهریورماه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در مرکز فرهنگی- هنری ستارا واقع در طبقه سوم مگامال اکباتان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه کتاب می‌توانند آن را از سایت خانه فرهنگ و هنر چکانه به نشانی https://www.chakanehcenter.com/ با ۱۰ درصد تخفیف ویژه جشن امضا خریداری کنند.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2274019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین