خرید جذاب السد در آستانه دیدار با استقلال + عکس

مارسلو بروزوویچ، هافبک باتجربه کروات، پس از جدایی از النصر عربستان، با عقد قراردادی راهی السد قطر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مارسلو بروزوویچ، هافبک سابق اینتر و تیم ملی کرواسی، پس از سه فصل حضور در فوتبال عربستان، به لیگ ستارگان قطر رفت و پیراهن السد را بر تن خواهد کرد.

این بازیکن ۳۳ ساله در تابستان ۲۰۲۳ پس از هشت فصل حضور در اینتر، از این تیم ایتالیایی جدا شد و به النصر پیوست. بروزوویچ در سه فصل حضور خود در فوتبال عربستان، ۱۲۴ بازی برای النصر انجام داد و موفق به ثبت هشت گل و ۲۳ پاس گل شد.

خرید جذاب السد در آستانه دیدار با استقلال + عکس

بروزوویچ پس از پایان قراردادش با النصر، به عنوان بازیکن آزاد راهی السد شده است. قرارداد او با باشگاه قطری یک‌ساله خواهد بود و امکان تمدید آن برای یک فصل دیگر نیز در نظر گرفته شده است.

این هافبک کروات سابقه ۹۸ بازی ملی برای کشورش را در کارنامه دارد و یکی از مهره‌های اصلی کرواسی در سال‌های اخیر بود. او همراه با تیم ملی کرواسی در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه به مقام نایب‌قهرمانی رسید و در جام جهانی ۲۰۲۲ نیز به همراه این تیم در جایگاه سوم قرار گرفت.

بروزوویچ در دوران حضورش در اینتر نیز به یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی این تیم تبدیل شد و همراه با نراتزوری قهرمانی سری A و کوپا ایتالیا را تجربه کرد.

۲۵۸۲۵۸

کد مطلب 2274245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین