جشن عروسی در خراسان شمالی یک کشته و چهار مجروح داشت

فرمانده انتظامی شهرستان بام و صفی‌آباد در خراسان شمالی گفت: درگیری ناشی از اختلافات و خصومت‌های قدیمی در یک مراسم عروسی در روستای الست علیا، یک کشته و چهار مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ مهدی خانی اظهار کرد: این حادثه در جریان برگزاری مراسم عروسی در روستای الست علیا از توابع شهرستان بام و صفی‌آباد رخ داد و در پی درگیری میان افراد حاضر در مراسم، یک نفر جان خود را از دست داد.

ایلنا در خبری  نوشت:وی افزود: در این حادثه همچنین چهار نفر مجروح شدند که حال یکی از مجروحان وخیم گزارش شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بام و صفی‌آباد ادامه داد: بررسی‌های اولیه پلیس نشان می‌دهد درگیری به دنبال اختلافات و خصومت‌های قدیمی میان افراد شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: ماموران انتظامی با حضور به‌موقع در محل، متهمان این درگیری را دستگیر کردند و افراد دستگیرشده پس از طی مراحل قانونی برای رسیدگی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

سرهنگ خانی تاکید کرد: پلیس با هرگونه درگیری و برهم زدن نظم و امنیت عمومی برخورد قانونی خواهد کرد و از شهروندان نیز انتظار می‌رود در صورت بروز اختلاف، از رفتارهای خشونت‌آمیز پرهیز کرده و موضوع را از مسیرهای قانونی پیگیری کنند.

شهرستان بام و صفی‌آباد در ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ با مصوبه هیات وزیران به‌عنوان یکی از شهرستان‌های جدید خراسان شمالی معرفی شد.

این شهرستان با مساحتی نزدیک به هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع و جمعیتی حدود ۲۲ هزار نفر، دارای ۲ بخش، چهار دهستان و یک شهر است.

بیش از ۸۰ درصد جمعیت این شهرستان در مناطق روستایی ساکن هستند و اقتصاد منطقه عمدتا بر کشاورزی و دامداری استوار است.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2276291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین