حمله رسایی به قالیباف: او تکنیک بستن مجلس را به آمریکایی ها یاد داد

هر چند با ریاست قالیباف بر تیم مذاکره‌کننده، تفاهم و توافقی با آمریکا نشد ولی تکنولوژی چگونه بستن مجلس به آمریکا صادر شد!

به گزارش خبرآنلاین، سایت رجانیوز نوشت: مطابق اعلام رسانه‌ها مجلس نمایندگان آمریکا زودتر از موعد تعطیل شد و رأی‌گیری برای استیضاح هگست به بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای موکول شد.
این اقدام در واکنش به قطعنامه استیضاحی توماس مسی، نماینده جمهوری‌خواه و منتقد دولت ترامپ، درباره مدیریت جنگ با ایران بود. مسی آن را به‌عنوان «اقدام ویژه» ارائه کرد که معمولاً مجلس را ظرف دو روز به رأی‌گیری ملزم می‌کند، اما مایک جانسون، رئیس مجلس، رأی‌گیری پنجشنبه را لغو کرد و نمایندگان را به تعطیلات فرستاد. مجلس تا ۹ نوامبر تشکیل جلسه نخواهد داد.
قطعنامه ۳۴ صفحه‌ای، هگست را به «جرایم و تخلفات سنگین» متهم می‌کند: نقض قانون اختیارات جنگی با ادامه عملیات علیه ایران بدون تأیید کنگره، به‌خطر انداختن جان نظامیان آمریکایی و پنهان کردن حقایق درباره تلفات غیرنظامیان و نحوه اجرای عملیات.
جانسون این تلاش را «نمایش تبلیغاتی» خواند و گفت پس از بازگشت مجلس آن را کنار می‌گذارد. مسی رهبری جمهوری‌خواهان را به فرار از رأی‌گیری دشوار متهم کرد و آن را «تعطیلات هگست» نامید. دموکرات‌ها نیز این اقدام را تلاشی برای محافظت از جمهوری‌خواهان آسیب‌پذیر در برابر موضع‌گیری علنی درباره رفتار هگست دانستند.
در نتیجه، قطعنامه استیضاح تا پس از انتخابات نوامبر در حالت معلق باقی می‌ماند.
17302
کد مطلب 2277408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین