چه کسی بر پیکر آیت الله شبیری زنجانی نماز می‌خواند؟/ جزئیات زمان و مکان تشییع مرجع عالیقدر

مراسم وداع با پیکر آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی در بیت ایشان برگزار شد. آیت‌الله العظمی سبحانی بر پیکر این مرجع عالی‌قدر نماز می‌خواند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،   مراسم وداع با پیکر آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی(ره) ساعاتی قبل در بیت ایشان برگزار شد. آیت‌الله سبحانی روز چهارشنبه بر پیکر این مرجع عالی‌قدر نماز اقامه می‌کند.

 مراسم تشییع و تدفین پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی، مرجع عالی‌قدر شیعیان، چهارشنبه اول مهرماه در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.  این مراسم از ساعت ۹ صبح از مسجد امام حسن عسکری(ع) آغاز خواهد شد و پیکر این مرجع عالی‌قدر به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) تشییع و در جوار کریمه اهل‌بیت(س) به خاک سپرده می‌شود.

 در پی رحلت آیت‌الله شبیری زنجانی، سه روز عزای عمومی در استان قم اعلام شده و روز چهارشنبه اول مهرماه ۱۴۰۵، همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکر این مرجع عالی‌قدر، در استان قم تعطیل عمومی خواهد بود.

۳۱۲۱۶

کد مطلب 2277843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین