«مدارس هرمزگان دو ماه غیرحضوری شد»؛ خبری که چند ساعت بیشتر دوام نیاورد

یک خبر درباره غیرحضوری شدن تمام مدارس استان هرمزگان برای دو ماه آینده، امروز در فضای مجازی و برخی کانال‌های خبری دست‌به‌دست شد؛ خبری که خیلی زود واکنش خانواده‌ها و کاربران را به دنبال داشت و البته ساعاتی بعد از سوی مسئولان استان تکذیب شد.

به گزارش خبرآنلاین، ماجرا از انتشار ادعایی با این مضمون آغاز شد که «کلیه مدارس استان هرمزگان تا دو ماه آینده غیرحضوری شد» و حتی گفته شده بود این تصمیم در شورای تأمین استان به تصویب رسیده است. انتشار این خبر در آستانه آغاز سال تحصیلی، باعث شد موضوع نحوه بازگشایی مدارس هرمزگان مورد توجه کاربران و خانواده‌ها قرار بگیرد.

واکنش‌ها به یک خبر جنجالی

انتشار خبر غیرحضوری شدن مدارس، در شرایطی بود که موضوع بازگشایی مدارس هرمزگان به دلیل شرایط خاص استان و نگرانی‌های امنیتی، از قبل هم مورد توجه قرار داشت. به همین دلیل خبر دو ماهه شدن آموزش غیرحضوری با واکنش‌هایی در فضای مجازی همراه شد و در مدت کوتاهی در کانال‌های مختلف بازنشر شد.

اما پیگیری رسانه‌ها از استانداری و آموزش و پرورش هرمزگان، روایت دیگری را نشان داد. استانداری اعلام کرد خبر منتشرشده صحت ندارد و تصمیمی برای غیرحضوری شدن تمام مدارس استان طی دو ماه آینده ابلاغ نشده است.

با این حال، نکته قابل توجه این است که اصل نگرانی درباره نحوه فعالیت مدارس هرمزگان همچنان مطرح است و استانداری اعلام کرده جزئیات تصمیمات جدید درباره نحوه فعالیت مدارس، در صورت اتخاذ، از سوی مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد. بنابراین آنچه امروز تکذیب شد، ادعای «غیرحضوری شدن تمام مدارس استان برای دو ماه» بود، نه اینکه هرگونه تغییر احتمالی در شیوه فعالیت مدارس در آینده منتفی شده باشد.

۴۷۴۷

کد مطلب 2277871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین