قتل همسر در بم و تلاش برای پنهان‌کردن جسد / پدر قاتل همدست او بود / خودکشی نافرجام متهم پیش از دستگیری

فرمانده انتظامی شهرستان بم از کشف یک فقره قتل و دستگیری عوامل دخیل در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از پایگاه خبری پلیس کرمان، سرهنگ عباس احمدپور روز پنجشنبه گفت: در پی اعلام یک فقره گزارش میدانی، کارآگاهان پلیس آگاهی با اقدامات تخصصی و فنی، ردپای همسر مقتول را در این حادثه شناسایی کردند.

وی افزود: با حضور به‌موقع ماموران مشخص شد فرد ضارب پس از ارتکاب جنایت با همدستی پدر خود، جسد را به حاشیه شهر منتقل و پنهان کرده بودند.

فرمانده انتظامی بم با بیان اینکه متهم پس از مواجهه با مستندات پلیس و پیش از دستگیری اقدام به خودکشی نافرجام کرده است، اظهار کرد: وی هم‌اکنون تحت مراقبت‌های پزشکی است و همدست وی نیز دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.

احمدپور با اشاره به اینکه انگیزه این جنایت اختلافات خانوادگی بوده است، گفت: از شهروندان می‌خواهیم مسائل و مشکلات خود را از طریق مراکز مشاوره و تعامل خانوادگی حل و فصل کنند تا شاهد حوادث تلخ این‌چنینی نباشیم.

بم در فاصله ۱۷۵ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.

۴۷۴۷

کد مطلب 2279202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین