۰ نفر
۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۷
معافیت سربازی بیرانوند تمدید شد!

مدیرعامل تراکتور از تمدید یک ماهه معافیت علیرضا بیرانوند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور امروز (شنبه) در حاشیه مراسم امضا تفاهم‌نامه با فدراسیون کشتی در جمع خبرنگاران و در واکنش به آخرین وضعیت سربازی علیرضا بیرانوند اظهار داشت: تا این لحظه در این خصوص صحبت نکرده بودم؛ هرجایی هم که از ما پرسیدند گفتیم که هرچه قانون بگوید آن را انجام خواهیم داد. ما طبق قانون جلو می‌ریم.

وی افزود: علیرضا بیرانوند چندین سال است گلر تیم ملی‌ است و دل خیلی‌ها را شاد کرده؛ اعلام شد او از اول مهر ماه مشمول است و باید به خدمت برود در شرایطی که بدون آنکه بیرانوند بداند و خودش به سازمان نظام وظیفه برود برای او دفترچه صادر کرده بودند در حالی که صدور دفترچه بیرانوند غیرقانونی است. مشکلات دیگر ورزش را پیگیری کنید، چرا فقط بیرانوند! نصف لیگ معافیت پزشکی گرفته‌اند با معافیت دیسک کمر و مشکل در راه رفتن فوتبال بازی می‌کنند.

مدیرعامل تراکتور خاطرنشان کرد: متاسفانه این دوستان از قانون خبر نداشتند و این اتفاق افتاد. بازی‌های تیم ملی در راه بود و ما دفترچه را گرفتیم. طبق قانون شما زمانی که بروید دفترچه را بگیرید؛ یک ماه به شما زمان می‌دهند که اعزام شوید. ما هم گفتیم طبق قانون هر چیزی که برای هر شخصی هست برای بیرانوند هم همان اجرا شود. تهران را ببینید ما یک زمین چمن خوب نداریم؛ آیا امکانات ورزشی ما خوب است؟ که همه حالا پیگیر وضعیت سربازی بیرانوند هستند؟

کریمی خاطرنشان کرد: طبق قانون بیرانوند می‌توانست برود و برای معافیت پزشکی اقدام کند مثل همه تیم‌های لیگ برتری که این کار را انجام می‌دهند. اگر خواستند من تک تک اسم‌ها را می‌گویم! اسم تیمی را نمی‌برم اما بازیکنی گفته نمی‌توانم راه بروم ولی الان ۱۲۰ دقیقه می‌دود. بیرانوند هنوز نرفته معافیت بگیرد حالا می‌تواند سه ماه بماند و بعد ۳ ماه اعزام بشود. نظام وظیفه فعلا برای یک ماه به ما اجازه داده است؛ تاحالا ببینیم در آینده چه می‌شود.

258258

کد مطلب 2279910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۴
    0 0
    ایشان خونشان هم سبزه و هم رنگین تر هست
  • ایران IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۴
    0 0
    مدیونید اگه فکر کنید از رانت استفاده شده....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین