دومین جلسه کارگروه سایبری و الکترونیک لرستان تشکیل شد

در دومین جلسه کارگروه سایبری و الکترونیک استان لرستان، که با حضور تمامی نمایندگان حوزه ارتباطات تشکیل شد، بر پایداری شبکه و خدمات ارتباطی در شرایط وقوع بحران احتمالی آب و هوایی تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، دومین جلسه کارگروه سایبری و الکترونیک با حضور نمایندگان تنظیم مقررات رادیویی، اپراتورهای همراه، شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات منطقه لرستان در محل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد. محور اصلی این نشست، بررسی گزارش‌های مربوط به پایداری شبکه و تدوین برنامه‌های عملیاتی جهت مقابله با بحران‌های احتمالی ناشی از شرایط آب‌وهوایی با توجه به موقعیت جغرافیایی ویژه استان بود.

 در این جلسه، مناطق حادثه‌خیز استان شامل الیگودرز، ویسیان، پلدختر و کوهدشت مورد بررسی دقیق تر قرار گرفتند. در راستای آمادگی برای مدیریت بحران، تیم‌های فنی و پشتیبانی در تمامی این مناطق تشکیل شده و در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

از جمله اقدامات اجرایی صورت گرفته در این راستا، اتمام پروژه‌های ناتمام و مستقر کردن ایستگاه‌های ارتباطات سیار قابل حمل در نقاط حساس استان اعلام شد.

 شهاب حیدری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در پایان این نشست اظهار داشت که با توجه به شرایط ویژه‌ی جغرافیایی استان، رویکرد ما در توزیع تجهیزات، مبتنی بر مکان شناسی جغرافیایی و تمرکز بر نقاط مشکوک به وقوع حادثه است. ما می‌بایست در مکان هایی که احتمال بروز اختلال وجود دارد، اقدامات احتیاطی را با حساسیت بیشتری رعایت کنیم.

 حیدری همچنین با اشاره به بررسی‌های فنی انجام شده افزود بخش مهمی از تمرکز ما بر تضمین تداوم سرویس‌دهی است؛ در همین راستا، وضعیت باتری‌های ایستگاه‌های اصلی مورد بازبینی قرار گرفته و در صورت نیاز، فرآیند تعویض و تأمین باتری‌های جدید با سرعت بالا در حال انجام است تا پایداری شبکه در سخت‌ترین شرایط نیز حفظ شود.

کد مطلب 2280193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار