راه‌اندازی هنرستان‌های وابسته به صنایع در قزوین

استاندار قزوین با تأکید بر تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، خواستار پیگیری راه‌اندازی هنرستان‌های وابسته به صنایع و ارتباط بیشتر آموزش و پرورش با نیازهای بازار کار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری» استاندار قزوین، در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که صبح امروز برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تقویت مهارت‌آموزی در مدارس گفت: نظام آموزشی باید به سمتی حرکت کند که دانش‌آموز در کنار آموزش‌های نظری، یک مهارت واقعی و کاربردی نیز فرا بگیرد و برای ورود به بازار کار آماده شود.

وی افزود: نباید دانش‌آموز از ابتدای دوره متوسطه دوم صرفاً درگیر کنکور و ورود به دانشگاه باشد؛ توسعه رشته‌های هنرستانی و آموزش‌های مهارتی یکی از اولویت‌های مهم کشور است و باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی هر منطقه دنبال شود.

این مقام مسئول با تأکید بر استفاده از ظرفیت صنایع استان برای توسعه هنرستان‌های وابسته تصریح کرد: وقتی بخش قابل توجهی از تولید کشور در برخی صنایع در قزوین انجام می‌شود، باید میان آموزش و پرورش و این صنایع ارتباط مستقیم ایجاد کنیم تا دانش‌آموزان مهارت‌های مورد نیاز بازار کار را فرا بگیرند.

نوذری با اشاره به ظرفیت صنعت شوینده استان بر تسریع در راه‌اندازی هنرستان‌های وابسته به صنایع تأکید کرد و گفت: آموزش و پرورش با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی، موضوع تأسیس هنرستان‌های وابسته به شرکت پاکشو در شهرستان البرز و منطقه خرمدشت را با جدیت پیگیری کند.

مدرسه‌سازی باید به یک مشارکت عمومی تبدیل شود

استاندار قزوین، با اشاره به نگاه ویژه رئیس‌جمهور به حوزه آموزش بیان کرد: بخش مهمی از مبانی توسعه کشور در آموزش و پرورش شکل می‌گیرد و سرمایه‌گذاری در این حوزه تنها به ساخت ساختمان و تأمین زیرساخت محدود نمی‌شود، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده و سرمایه انسانی کشور است.

وی با اشاره به جایگاه قزوین در حوزه مشارکت خیرین مدرسه‌ساز ادامه داد: حضور خیرین، صنعتگران و مردم در توسعه فضاهای آموزشی یک ظرفیت ارزشمند برای استان است و باید این مشارکت را بیش از گذشته گسترش دهیم.

استاندار قزوین تأکید کرد: مشارکت در مدرسه‌سازی به این معنا نیست که یک خیر حتماً صفر تا صد هزینه ساخت یک مدرسه را تقبل کند؛ هر فرد می‌تواند متناسب با توان خود، از تأمین مصالح و منابع مالی تا اختصاص وقت و تخصص، در این حرکت جمعی سهیم باشد.

نوذری با قدردانی از خیرین و صنعتگرانی که در ساخت مدارس استان مشارکت داشته‌اند، گفت: باید فرهنگ مشارکت عمومی در مدرسه‌سازی تقویت شود تا گروه‌های بیشتری از جامعه در تحقق عدالت آموزشی نقش داشته باشند.

استاندار2.jpg

استفاده از ظرفیت صنایع استان برای توسعه فضاهای آموزشی

استاندار قزوین، با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی استان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی گفت: در جریان حضور مستمر در واحدهای تولیدی و برنامه «چهارشنبه‌های صنعت»، تلاش کرده‌ایم بخشی از ظرفیت بزرگ صنایع استان را به حوزه مدرسه‌سازی و آموزش هدایت کنیم و این مسیر باید ادامه پیدا کند.

وی افزود: در این زمینه میان فرمانداران نیز تحرک خوبی ایجاد شده تا از ظرفیت خیرین و صنایع هر شهرستان برای ساخت و تکمیل مدارس استفاده شود و با مشارکت مجموعه‌های مختلف، برنامه‌های استان در زمینه توسعه فضاهای آموزشی و تحقق عدالت آموزشی پیش برود.

این مقام مسئول همچنین بر استفاده از سایر ظرفیت‌های موجود برای تأمین منابع تأکید کرد و گفت: دستگاه‌هایی که دارای املاک و اراضی مازاد هستند باید ظرفیت‌های قانونی خود را برای کمک به توسعه زیرساخت‌های آموزشی به‌کار بگیرند.

استاندار قزوین با اشاره به ظرفیت اراضی موجود در مهرگان، خواستار پیگیری موضوع از سوی راه و شهرسازی شد و تأکید کرد: باید از همه ظرفیت‌های قانونی، اقتصادی، صنعتی و مردمی برای توسعه مدارس و رفع کمبودهای فضای آموزشی استان استفاده کنیم.

کد مطلب 2280352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

آخرین اخبار