واژگونی نیسان‌وانت کارگران در شاهرود؛ یک فوتی و ۱۷ مصدوم

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: واژگونی یک دستگاه نیسان‌وانت در مسیر شهر کلاته‌خیج این شهرستان یک جان‌باخته و ۱۷ مصدوم داشت. این خودرو حامل کارگران فصلی از اراضی منطقه بود.

به گزارش خبرآنلاین،مهسا عظیمی  افزود: حادثه واژگونی نیسان‌وانت در نزدیکی شهر کلاته‌خیج امروز گزارش شد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن چهار دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس از پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.

ایرنا در خبری نوشت:رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: در این حادثه یک خانم ۶۵ ساله در دم جان باخت و حال ۲ مصدوم نیز وخیم است.

نیسان‌وانت حامل کارگران فصلی کشاورزی اراضی منطقه بود.

مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی شاهرود با ۲۱۵ کارشناس در ۱۸ پایگاه جاده‌ای، چهار پایگاه شهری، یک پایگاه اورژانس بانوان، ۳ دستگاه موتورلانس، پایگاه اورژانس هوایی با یک فروند بالگرد و ۳۲ دستگاه آمبولانس به هموطنان خدمات‌رسانی می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2281460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین