اشاره مستقیم سخنگوی سپاه به حوادث ۱۸ دی ماه؛ دشمنان حتما سناریوهای دیگری هم دارند/ ما از آن سناریوها بی‌اطلاع نیستیم و خودمان را آماده کرده‌ایم

سخنگوی سپاه با بیان این که «دشمنان حتما سناریوهای دیگری هم دارند»، گفت: ما از آن سناریوها بی‌اطلاع نیستیم و خودمان را آماده کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار حسین محبی روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه دشمن سناریوهای جایگزین متعددی داشته و دارد، اظهار کرد: آنها تصور می‌کردند که با یک حضور نظامی ما تسلیم شویم، اما موفق نشدند. حضورشان را به حمله تبدیل کردند و حمله را ۴۰ روز ادامه دادند اما شکست خوردند بعد از آن سراغ جنگ اقتصادی و محاصره دریایی و هوایی رفتند که بازهم شکست خوردند.

 وی اغتشاشات خیابانی دی ماه سال گذشته و تجهیز گروهکهای خارج از کشور در مرزهای شمال غرب و جنوب شرق را از دیگر اقدامات خصمانه دشمن طی ماههای اخیر برشمرد و افزود:  خود رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که من به آنها سلاح دادم اما در این سناریو هم شکست خوردند حتما سناریوهای دیگری هم دارند و ما هم از آن سناریوها بی اطلاع نیستیم و خودمان را آماده کردیم و همانطور که در این روند آنها را شکست دادیم و به برکت خون شهدای بی‌گناه، کودکان مدرسه شجره طیبه میناب و همه کودکانی که بدون هیچ گناهی به شهادت رسیدند، در ادامه هم پیروز خواهیم شد.

 وی تصریح کرد: آمریکا هیچ راهی ندارد جز اینکه  به شکست اذعان کند و از منطقه خارج شود و پایان جنگ ما با این نتیجه رقم خواهد خورد.

متن کامل سخنان سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را اینجا بخوانید.

۳۱۲۱۶

کد مطلب 2281466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین