توقف ساخت‌وساز غیرمجاز دشت برم کازرون با دستور قضایی

عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز در یکی از مناطق تحت مدیریت محیط زیست در دشت برم کازرون، با صدور دستور قضایی دادستان شهرستان متوقف شد.

به گزارش خبرآنلاین، محمدامین بیرامی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کازرون با اعلام این خبر گفت: در پی مشاهده فعالیت ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه تحت مدیریت محیط زیست در دشت برم، محیط‌بانان شهرستان با حضور به‌موقع در محل، موضوع را بررسی و مراتب را برای پیگیری قانونی به مرجع قضایی اعلام کردند.

او افزود: با دستور قضایی دادستان کازرون، ادامه عملیات ساخت‌وساز در محل متوقف شد و موضوع برای طی مراحل قانونی در حال پیگیری است.

به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست توقف به‌موقع این فعالیت در چارچوب پایش و صیانت از عرصه‌های تحت مدیریت محیط زیست و با همکاری دستگاه قضایی انجام شد و روند رسیدگی به موضوع مطابق ضوابط قانونی ادامه خواهد داشت.

کازرون در ۱۴۳ کیلومتری شیراز قرار دارد.

کد مطلب 2281570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

آخرین اخبار