معاونان عمرانی استانداری‌ها زیر ذره‌بین ۱۴ شاخص؛ نتایج به رئیس‌جمهور می‌رسد

معاون عمرانی وزیر کشور از تعیین ۱۴ شاخص برای ارزیابی عملکرد معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها خبر داد و گفت: نتایج این ارزیابی در سه ماه پایانی سال جمع‌بندی و به رئیس‌جمهور ارائه خواهد شد

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین گیلان، مسعود نصرتی در نشست تخصصی معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌های کشور با تأکید بر ضرورت تسریع در تصمیم‌گیری‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور ایجاب می‌کند روندهای اداری و تصمیم‌گیری‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود. وی با اشاره به اهمیت رونق اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری افزود: باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران فراهم و فرآیندهای اداری برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

معاون عمرانی وزیر کشور همچنین بر ضرورت تسریع در برگزاری و تصمیم‌گیری در کمیسیون ماده ۵ تأکید کرد و گفت: فاصله زیاد میان جلسات این کمیسیون با شرایط فعلی کشور متناسب نیست و باید تصمیم‌گیری‌ها با سرعت بیشتری انجام شود. نصرتی با اشاره به ضرورت انسجام میان شهرداری‌ها، خواستار پیگیری منسجم مطالبات مشترک مدیریت شهری شد و افزود: موضوعات مشترک شهرداری‌ها باید پس از جمع‌بندی دقیق، در قالب مصوبات روشن و با ادبیات مناسب به دستگاه‌های مربوطه منتقل شود.

وی معیشت مردم را یکی از محورهای اصلی سیاست‌های دولت دانست و گفت: همه ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی باید برای بهبود شرایط اقتصادی و کاهش فشار معیشتی مردم به کار گرفته شود. معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به ظرفیت استان‌های مرزی کشور اظهار کرد: از مجموع ۳۱ استان کشور، ۱۶ استان مرزی هستند و این ظرفیت می‌تواند در حوزه تجارت، تأمین کالا و توسعه مبادلات اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد. نصرتی همچنین از برنامه‌ای برای عرضه ۱۷ قلم کالای مورد نیاز در یک هزار و ۶۲۸ بازارچه متعلق به سازمان‌های میادین و از طریق ۵۱ شرکت توزیع خبر داد و گفت: هدف این طرح، مدیریت و کاهش حداقل ۳۰ درصدی مابه‌التفاوت قیمت کالاها و کاهش بخشی از فشار اقتصادی بر مردم است. وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقدشده با پست بانک افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، تسهیلات با نرخ ۸ درصد برای متقاضیان در نظر گرفته شده تا زمینه سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های مرتبط با معیشت فراهم شود. ۱۴ شاخص برای ارزیابی معاونان عمرانی استانداری‌ها معاون عمرانی وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود از تعیین ۱۴ شاخص برای ارزیابی عملکرد معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها خبر داد و گفت: یکی از این شاخص‌ها به صورت «ستاره‌دار» تعریف شده تا متناسب با شرایط، ظرفیت‌ها و اولویت‌های هر استان مورد استفاده قرار گیرد.

نصرتی تصریح کرد: ارزیابی انجام‌شده به صورت مشخص عملکرد معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها را مورد سنجش قرار می‌دهد و نتایج این ارزیابی در سه ماه پایانی سال جمع‌بندی خواهد شد. وی افزود: نتایج نهایی ارزیابی عملکرد معاونان عمرانی استانداری‌ها به رئیس‌جمهور ارائه و رونوشت آن نیز برای تمامی قوا ارسال خواهد شد. تأکید بر مدیریت مصرف انرژی نصرتی همچنین مسئله انرژی را یکی از موضوعات مهم کشور دانست و بر ضرورت همراهی و همدلی ۳۱ استان برای مدیریت شرایط موجود تأکید کرد. وی با بیان اینکه مدیریت مصرف در کنار توسعه زیرساخت‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، گفت: با اصلاح الگوی مصرف و اجرای برخی اقدامات ساده می‌توان روزانه حدود ۱۵ میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه‌جویی کرد. معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به وجود حدود ۲۰ میلیون کولر آبی در کشور افزود: اصلاح الگوی مصرف در این بخش نیز می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت انرژی داشته باشد. نصرتی تأکید کرد: نسخه واحدی برای مدیریت مصرف انرژی در همه استان‌ها وجود ندارد و هر استان باید متناسب با فرهنگ، شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های خود، راهکارهای مناسب را طراحی و اجرا کند. از تعیین ۱۴ شاخص برای ارزیابی عملکرد معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها خبر داد و گفت: نتایج این ارزیابی در سه ماه پایانی سال جمع‌بندی و به رئیس‌جمهور ارائه خواهد شد. به گزارش خبرنگار خبرآنلاین گیلان، مسعود نصرتی در نشست تخصصی معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌های کشور با تأکید بر ضرورت تسریع در تصمیم‌گیری‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور ایجاب می‌کند روندهای اداری و تصمیم‌گیری‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به اهمیت رونق اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری افزود: باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران فراهم و فرآیندهای اداری برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری تسهیل شود. معاون عمرانی وزیر کشور همچنین بر ضرورت تسریع در برگزاری و تصمیم‌گیری در کمیسیون ماده ۵ تأکید کرد و گفت: فاصله زیاد میان جلسات این کمیسیون با شرایط فعلی کشور متناسب نیست و باید تصمیم‌گیری‌ها با سرعت بیشتری انجام شود. نصرتی با اشاره به ضرورت انسجام میان شهرداری‌ها، خواستار پیگیری منسجم مطالبات مشترک مدیریت شهری شد و افزود: موضوعات مشترک شهرداری‌ها باید پس از جمع‌بندی دقیق، در قالب مصوبات روشن و با ادبیات مناسب به دستگاه‌های مربوطه منتقل شود. وی معیشت مردم را یکی از محورهای اصلی سیاست‌های دولت دانست و گفت: همه ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی باید برای بهبود شرایط اقتصادی و کاهش فشار معیشتی مردم به کار گرفته شود. معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به ظرفیت استان‌های مرزی کشور اظهار کرد: از مجموع ۳۱ استان کشور، ۱۶ استان مرزی هستند و این ظرفیت می‌تواند در حوزه تجارت، تأمین کالا و توسعه مبادلات اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد.
نصرتی همچنین از برنامه‌ای برای عرضه ۱۷ قلم کالای مورد نیاز در یک هزار و ۶۲۸ بازارچه متعلق به سازمان‌های میادین و از طریق ۵۱ شرکت توزیع خبر داد و گفت: هدف این طرح، مدیریت و کاهش حداقل ۳۰ درصدی مابه‌التفاوت قیمت کالاها و کاهش بخشی از فشار اقتصادی بر مردم است. وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقدشده با پست بانک افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، تسهیلات با نرخ ۸ درصد برای متقاضیان در نظر گرفته شده تا زمینه سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های مرتبط با معیشت فراهم شود. ۱۴ شاخص برای ارزیابی معاونان عمرانی استانداری‌ها معاون عمرانی وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود از تعیین ۱۴ شاخص برای ارزیابی عملکرد معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها خبر داد و گفت: یکی از این شاخص‌ها به صورت «ستاره‌دار» تعریف شده تا متناسب با شرایط، ظرفیت‌ها و اولویت‌های هر استان مورد استفاده قرار گیرد. نصرتی تصریح کرد: ارزیابی انجام‌شده به صورت مشخص عملکرد معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها را مورد سنجش قرار می‌دهد و نتایج این ارزیابی در سه ماه پایانی سال جمع‌بندی خواهد شد. وی افزود: نتایج نهایی ارزیابی عملکرد معاونان عمرانی استانداری‌ها به رئیس‌جمهور ارائه و رونوشت آن نیز برای تمامی قوا ارسال خواهد شد. تأکید بر مدیریت مصرف انرژی نصرتی همچنین مسئله انرژی را یکی از موضوعات مهم کشور دانست و بر ضرورت همراهی و همدلی ۳۱ استان برای مدیریت شرایط موجود تأکید کرد.
وی با بیان اینکه مدیریت مصرف در کنار توسعه زیرساخت‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، گفت: با اصلاح الگوی مصرف و اجرای برخی اقدامات ساده می‌توان روزانه حدود ۱۵ میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه‌جویی کرد. معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به وجود حدود ۲۰ میلیون کولر آبی در کشور افزود: اصلاح الگوی مصرف در این بخش نیز می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت انرژی داشته باشد. نصرتی تأکید کرد: نسخه واحدی برای مدیریت مصرف انرژی در همه استان‌ها وجود ندارد و هر استان باید متناسب با فرهنگ، شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های خود، راهکارهای مناسب را طراحی و اجرا کند.
کد مطلب 2281786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

آخرین اخبار