توقیف پژو حامل ۳۴ قبضه کلت کمری در جنوب استان و دو متهم دستگیر شدند

تکاوران پلیس استان کرمان در یک عملیات ضربتی و مبتنی بر رصد دقیق اطلاعاتی، موفق به شناسایی و توقیف یک محموله بزرگ سلاح جنگی در مناطق جنوبی استان شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اقدامات مراقبتی و رصد شبانه‌روزی یگان‌های عملیاتی پلیس در جنوب استان کرمان، مانع از انتقال یک محموله سلاح‌های غیرمجاز به مناطق مرکزی کشور شد.

سردار جلیل موقوفه‌ئی، فرمانده انتظامی استان کرمان، در تشریح جزئیات این رویداد امنیتی اظهار داشت: «ماموران یگان تکاوری ۱۱۵ زهکلوت زیرمجموعه قرارگاه عملیاتی ابوذر، با تکیه بر اشراف اطلاعاتی منسجم، از تصمیم قاچاقچیان برای ترانزیت یک محموله سلاح جنگی از مبادلات مرزی به عمق کشور مطلع شدند.»

وی افزود: «با دریافت این لایه‌های اطلاعاتی، تیم‌های تکاوری بلافاصله به منطقه‌ اعزام شده و با استقرار هوشمندانه در محور مواصلاتی و ایستگاه بازرسی پنگ، حرکت خودروها را تحت کنترل گرفتند. در نهایت خودروی سواری پژو ۴۰۵ مورد نظر شناسایی و در یک اقدام ضربتی و غافلگیرکننده توقیف شد.»

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به دستاوردهای این بازرسی تصریح کرد: «در بازرسی فنی از محل‌های تعبیه‌شده در این خودرو، ۳۴ قبضه کلت کمری جنگی به همراه ۶۸ تیغه خشاب مربوطه کشف و ضبط گردید. همچنین در این رابطه دو متهم اصلی شامل یک مرد و یک زن که در پوشش خانوادگی قصد انتقال محموله را داشتند، بازداشت و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.»

سردار موقوفه‌ئی در پایان خاطرنشان ساخت که نیروهای انتظامی و تکاوران استان کرمان با قاطعیت در برابر عوامل مخل امنیت و سوداگران سلاح ایستاده‌اند و اجازه ضربه زدن به آرامش و امنیت عمومی شهروندان را نخواهند داد.

کد مطلب 2282791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار