بالابر ۱۸ متری به آتش‌نشانی لنگرود رسید

همزمان با روز آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، ناوگان آتش‌نشانی شهرداری لنگرود به یک دستگاه بالابر هیدرولیکی ۱۸ متری با هزینه ۲۰ میلیارد تومان مجهز شد؛ تجهیزی که توان عملیاتی آتش‌نشانان برای امدادرسانی و نجات در ارتفاع را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین گیلان، سید اسماعیل سادات دیلمی، شهردار لنگرود، با اعلام این خبر اظهار کرد: تجهیز سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر به بالابر ۱۸ متری، با هدف ارتقای سطح ایمنی شهر و تقویت توان امدادی و عملیاتی نیروهای آتش‌نشانی انجام شده است. وی افزود: این اقدام با پیگیری‌های مستمر مجموعه مدیریت شهری، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر لنگرود و از محل اعتبارات داخلی برای تجهیز و تقویت ناوگان لجستیکی آتش‌نشانی محقق شده است.

شهردار لنگرود تصریح کرد: بالابر هیدرولیکی ۱۸ متری، امکان دسترسی آتش‌نشانان به ارتفاعات و طبقات ساختمان‌ها را فراهم کرده و در عملیات‌های امداد و نجات، به‌ویژه حوادث مرتبط با ساختمان‌های بلند، می‌تواند سرعت و ایمنی عملیات را افزایش دهد. سادات دیلمی با تأکید بر اهمیت نوسازی تجهیزات آتش‌نشانی گفت: افزایش امکانات تخصصی و تقویت ناوگان امدادی از اولویت‌های مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم ظرفیت‌های لازم برای واکنش سریع و مؤثر در برابر حوادث را فراهم کنیم. وی خاطرنشان کرد: برای تأمین و تجهیز این بالابر ۱۸ متری، ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است و این اقدام در راستای افزایش آمادگی سازمان آتش‌نشانی و کاهش ریسک حوادث در شهر لنگرود انجام شده است

کد مطلب 2282893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین