نقشه جدید نتانیاهو برای ترامپ و حمله مجدد به ایران/ نماینده مجلس پشت پرده ماجرای «پرواز فلای دوبی» را تشریح کرد

عضو کمیسیون امور داخلی مجلس گفت: حادثه رخ داده در پرواز فلای دوبی طراحی موساد برای ایجاد زمینه به منظور عقب انداختن انتخابات توسط نتانیاهو، ایجاد فرصت تبلیغاتی برای وی و متهم کردن ایران به اقدام علیه پروازهای مسافربری بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل ابوترابی با اشاره طرح رژیم صهیونی برای فریب اروپا و امریکا و آغاز حملات جدید علیه ایران گفت: نتانیاهو پس از شکست های فراوان یک طراحی گسترده برای وادار کردن طرف های مختلف به مشارکت در آغاز دور جدید درگیری با ایران را در دستورکار قرار داده است.

بنابر روایت خانه ملت، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حادثه رخ داده در پرواز فلای دوبی طراحی موساد برای ایجاد زمینه به منظور عقب انداختن انتخابات توسط نتانیاهو، ایجاد فرصت تبلیغاتی برای وی و متهم کردن ایران به اقدام علیه پروازهای مسافربری بوده است.

نماینده  نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از طرفی نیز موساد با ارائه اطلاعات جعلی به دولت انگلیس سعی کرده ایران را در حادثه امنیتی حوالی پایگاه "فرفورد" مقصر نشان دهد.

وی افزود: البته سفر نخست وزیر رژیم صهیونسیتی به امارات نیز از چند جنبه اهمیت دارد چرا که نتانیاهو در سفر به ابوظبی مدعی شده اطلاعاتی از یک تاسیسات جدید هسته ای ایران در دست دارد.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: شواهد نشان می دهد نتانیاهو با توجه به تردیدهای ترامپ درصدد فریب مجدد او و آغاز جنگ جدید از طریق پیشبرد کمپین جنگ شناختی است. البته ما آمادگی کامل داریم و نیروهای مسلح قهرمان کشورمان تمام تحرکات دشمن را رصد کرده و پاسخ ما به حماقت مجدد دشمن کوبنده تر از گذشته خواهد بود.

29218

کد مطلب 2283451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین