دفاع دبیرکل جبهه پایداری از قانون عفاف و حجاب؛ گفتند مشکل امنیتی درست می‌شود! آزادسازی نرخ ارز در شرایط ملتهب دی ماه مشکل امنیتی نداشت؟ حکم خدا دارد؟

دبیرکل جبهه پایداری خاطر نشان کرد: هر چند ما معتقدیم که آن بخشی که می‌گویند مشکل امنیتی ممکن است درست بکند نیز برداشت‌شان اشتباه است. چطور مسئولین مربوطه در دستگاه‌های تصمیم‌گیر اجرای آزادسازی نرخ ارز را وسط شرایط ملتهب دی ماه خلاف شرایط امنیتی کشور تشخیص نمی‌دهند، افزایش قیمت بنزین را وسط شرایط جنگی خلاف امنیت ملی تشخیص نمی‌دهند اما اجرای حکم خدا را آن هم به احتمال ایجاد مشکل امنیتی متوقف می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق محصولی دبیرکل جبهه پایداری گفت: متاسفانه در بحث ولنگاری فرهنگی در جامعه که امروز دیگر به حجاب محصور نمی‌گردد، به مرز برهنگی رسیده‌ایم. رسیدن به این نقطه به بسیاری از مسئولین که می‌گفتند عرف جامعه نخواهد گذاشت برهنگی رخ بدهد، صحنه را به وضوح نشان داد که رها کردن موضوع حجاب، منجر به تنظیم شدن آن با عرف نخواهد شد بلکه منجر به شکسته شدن یک به یک سدهای فرهنگی جامعه خواهد گردید.

به روایت فارس وی تاکید کرد: جامعه ما در یک فضای خنثی زیست نمی‌کند که اگر آن را رها کنیم خودش، خودش را تنظیم کند و در یک حد معینی بایستد، دشمن برای فرهنگ جامعه ما میلیون ها دلاری هزینه می‌کند، شبکه تلویزیونی تاسیس می‌کند، عده‌ای را مامور می‌کند و پول می‌دهد تا خط‌های فرهنگی جامعه را بشکنند و با پوشش‌های عجیب و غریب وارد متن جامعه شوند و چندین و چند برنامه مفصل و جدی دیگر. در این فضا متاسفانه اغلب مسئولین ما خنثی ایستاده‌اند و به روند رو به اضمحلال فرهنگ و پوشش ایرانی فقط نظاره می‌کنند.

محصولی تاکید کرد: متاسفانه قانون عفاف و حجاب که بخش عمده آن برای وظایف دستگاه‌های دولتی و فرهنگی کشور تدوین شده است، به بهانه‌های واهی کنار گذاشته شده و بی‌عملی جای آن را گرفته است. بارها به مسئولین مربوطه متذکر شده‌ایم که اگر اجرای بخشی از قانون را برخلاف مصالح امنیتی می‌دانید آن بخش را موقتا اجرا نکنید اما کل قانون را متوقف نکنید. امروز می‌بینیم برخی مسئولین دولتی بدون اینکه هیچ ترسی داشته باشند خودشان مروج بی‌حجابی شده‌اند و خیال‌شان راحت است که قانونی که جلوی آن‌ها را بگیرد وجود ندارد.

دبیرکل جبهه پایداری خاطر نشان کرد: هر چند ما معتقدیم که آن بخشی که می‌گویند مشکل امنیتی ممکن است درست بکند نیز برداشت‌شان اشتباه است. چطور مسئولین مربوطه در دستگاه‌های تصمیم‌گیر اجرای آزادسازی نرخ ارز را وسط شرایط ملتهب دی ماه خلاف شرایط امنیتی کشور تشخیص نمی‌دهند، افزایش قیمت بنزین را وسط شرایط جنگی خلاف امنیت ملی تشخیص نمی‌دهند اما اجرای حکم خدا را آن هم به احتمال ایجاد مشکل امنیتی متوقف می‌کنند. لذا از عوامل اصلی که موجب عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب هستند بویژه رئیس محترم مجلس مصرانه درخواست اصلاح نظر، ابلاغ و اجرای قانون را داریم.

۳۱۲۱۶

کد مطلب 2283716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین