محمد مهاجری : سعید جلیلی آش تندروها را هم می‌زند/ چرا به حامیانش نمی‌گوید به مسئولان فحش ندهید؟

«ما در شرایطی قرار داریم که از یک طرف احتمال وقوع جنگ وجود دارد و از طرف دیگر با تحریم‌های اقتصادی و دریایی مواجه هستیم. در عین حال، اراده‌ای در میان مردم وجود دارد که نشان داده است، چه در جنگ ۱۲روزه و چه در جنگ ۳۹روزه، قصد تسلیم در برابر دشمن را ندارند. گزاره دیگری هم وجود دارد و آن اینکه هیچ جنگی بی‌پایان نیست. حاصل جمع این شرایط به ما می‌گوید که در فرایندی که در آن قرار داریم، باید سایه جنگ را از کشور دور کنیم و اگر جنگی رخ داد، دوره آن را کوتاه کنیم.

به گزارش خبرآنلاین محمد مهاجری، فعال و تحلیلگر سیاسی،  به «نامه‌نیوز» گفت: وقتی می‌گوییم جنگ‌طلب نیستیم، یعنی در برابر هر نوع تجاوزی می‌ایستیم، اما از هیچ تلاشی برای پایان دادن به جنگ و رسیدن به صلح پایدار نیز دوری نمی‌کنیم. وقتی هر نوع مذاکره و تلاش برای رسیدن به صلح را وادادگی و خیانت تلقی کنند، باید انتظار داشته باشند که زیرساخت‌ها از بین برود و کشور سال‌ها درگیر جنگ شود».

او ادامه داد: «ابتدا باید یک وفاق ملی بر سر این موضوع که جنگ باید تمام شود، به وجود بیاید. اینکه چهار نفر از یک طیف سیاسی بگویند ما قبول نداریم، مسئله‌ای نیست زیرا آنها عددی نیستند. باید این وفاق در سطوح مختلف نظام ایجاد شود و به همه ساختارها تسری پیدا کند».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «مشخصا آقای جلیلی نباید مدام آش پایداری‌چی‌ها و تندروها را هم بزند؛ تندروهایی که همیشه به مسئولان حمله می‌کنند. آقای جلیلی چرا یک بار به حامیانش نمی‌گوید به مسئولان فحش ندهید و چرا از این طیف برائت نمی‌جوید؟»

17302

play/pause sound

استفاده از تسلیحات جدید ایران در جنگ مجدد با آمریکا

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

کد مطلب 2283753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین