به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان مرتضی حاجیان نژاد گفت: صادرات کالا از گمرکات استان در نیمه نخست سال از نظر وزن ۷۸ درصد و از نظر ارزش ۵۳ درصد افزایش یافته و درآمد گمرک نیز رشد ۴۱۸ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت کرده است.
✅️ مدیر کل گمرک با ارائه گزارش عملکرد ششماهه گمرکات استان سمنان اظهار کرد: در این مدت ۳۷۸ هزار و ۷۴۰ تن کالا به ارزش ۱۷۶ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۳ دلار از گمرکات استان صادر شده است.
✅️وی افزود: کربنات سدیم، روغن موتور، کلروکلسیم، سیم و کابل، مواد شوینده، زغالسنگ، فروسیلیس، سیمان، مصنوعات پلاستیکی، اسید سولفوریک، کولر آبی، نمک خوراکی یددار، ماشین لباسشویی ، کاشی و سرامیک، پانل گچی، فویل آلومینیوم، صفحات مشبک چدنی اجاق گاز، شمش سرب، دارو و ... از جمله اقلام صادراتی استان در این مدت بوده است.
✅️مدیرکل گمرکات استان ادامه داد: این کالاها به ۳۱ کشور جهان از جمله عراق، افغانستان، ترکیه، روسیه، پاکستان، ترکمنستان، امارات متحده عربی، کویت، هند، ازبکستان، ارمنستان، فرانسه، آلمان و بلغارستان و... توسط ۳۱۲ شرکت و در قالب پنج هزار و ۱۳۹ فقره اظهار نامه صادر شده است.
✅️حاجیان نژاد به واردات کالا در این مدت اشاره کرد و گفت: طی ششماهه نخست سال جاری ۲۶ هزار و ۱۸ تن کالا به ارزش ۷۰ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۱۸۵ دلار از گمرکات استان ترخیص شده است.
وی افزود: ماشینآلات و تجهیزات صنعتی، خودرو و برخی لوازم یدکی، در و پنجره PVC، مواد کمکی نساجی، ماشینآلات راهسازی، پنبه و ورق گالوانیزه و ... از مهمترین کالاهای وارداتی استان بودهاند که از ۱۸ کشور جهان از جمله ترکیه، چین، آلمان، امارات، روسیه و عمان وارد کشور شدهاند.
✅️وی اظهار کرد: واردات کالا از طریق گمرکات استان سمنان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۱۴ درصد افزایش یافته، اما از نظر ارزش با کاهش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
✅️مدیرکل گمرکات استان سمنان به درآمد گمرک اشاره کرد و گفت: در ششماهه نخست سال ۱۴۰۵، بدون احتساب ضمانتنامهها، به ۱۴ هزار و ۹۱۱ میلیارد و ۵۴۷ میلیون ریال رسیده که از این میزان هفت هزار و ۹۴۵ میلیارد و ۴۹ میلیون ریال مربوط به مالیات بر ارزش افزوده بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۱۸ درصد افزایش داشته است.





نظر شما