دختر ۷ ساله در خیابان کشته شد/ عابران زن مهاجم را تا رسیدن پلیس نگه داشتند + عکس

دختر ۷ ساله‌ای که ظهر شنبه در یکی از خیابان‌های شیکاگو در حال قدم‌زدن بود، هدف حمله یک زن قرار گرفت و پس از چند ضربه چاقو به پشتش جان باخت؛ عابران حاضر در محل نیز زن مهاجم را تعقیب و تا رسیدن پلیس متوقف کردند.

به گزارش خبرآنلاین، این حادثه ظهر شنبه ۳ اکتبر در محله چتهام شیکاگو رخ داد. پلیس اعلام کرده است که دختر در حال راه رفتن در پیاده‌رو بود که زنی به او نزدیک شد و با یک جسم تیز چندین ضربه به پشت او وارد کرد.

دختر پس از این حمله به بیمارستان کودکان کومر منتقل شد، اما بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد. پزشکی قانونی شهرستان کوک هویت او را «اِدیمار هرناندز-چاکون» اعلام کرده است.

اخبار مشابه را در صفحه حوادث خبرآنلاین بخوانید.

دختر ۷ ساله در خیابان کشته شد/ عابران زن مهاجم را تا رسیدن پلیس نگه داشتند + عکس

عابران، مهاجم را متوقف کردند

پس از حمله، چند نفر از افرادی که در اطراف محل حضور داشتند، زن مهاجم را دنبال کردند و تا رسیدن نیروهای پلیس او را نگه داشتند. مظنون که «شاوون گِیدن»، ۴۸ ساله، معرفی شده، پس از دستگیری برای درمان جراحاتی که تهدیدکننده جانش نبوده به بیمارستان منتقل شد.

گیدن اکنون با اتهام قتل درجه یک روبه‌رو است.

تصاویر یک دوربین امنیتی نیز نشان داده‌اند که دختر پیش از حمله در کنار یک زن بزرگسال در حال راه رفتن بوده است. با این حال، پلیس هنوز درباره رابطه احتمالی میان این زن و کودک اطلاعاتی منتشر نکرده و انگیزه حمله نیز مشخص نیست.

مقام‌های پلیس همچنین از ارائه جزئیات بیشتر درباره چگونگی وقوع حمله خودداری کرده‌اند. تحقیقات درباره علت و انگیزه این قتل ادامه دارد.

دختر ۷ ساله در خیابان کشته شد/ عابران زن مهاجم را تا رسیدن پلیس نگه داشتند + عکس

منبع:

AP News

۴۷۲۳۲

کد مطلب 2284353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین