هشدار زرد هواشناسی برای تهران؛ باد شدید و گردوخاک در راه است / کاهش ۴ درجه‌ای دما و احتمال برف در ارتفاعات

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید از بعد از ظهر فردا (۱۵ مهرماه) و کاهش دما تا ۴ درجه سلسیوس از جمعه شب (۱۷ مهرماه) هشدار داد.

به گزارش خبرآنلاین، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد آورده است: از بعد از ظهر چهارشنبه تا شنبه (۱۵ تا ۱۸ مهرماه) در نوار مرزی غربی و جنوبی و دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعتها وزش باد شدید تا خیلی شدید و در نیمه غربی، جنوبی و تا حدی مناطق مرکزی در بعضی ساعتها وزش باد نسبتا شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

ایسنا نوشت: در این شرایط جوی احتمال سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، احتمال خیزش گرد و خاک و کاهش دید موقت و کیفیت هوا در مناطق مرکزی جنوبی و غربی استان و شهر تهران، امکان انتقال موقت گرد و خاک از استان‌های همجوار به نوار مرزی جنوبی و غربی استان، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و گاهی بارش پراکنده در نیمه شمالی و احتمال رگبار و رعد و برق در دامنه‌ها و ارتفاعات به‌ویژه در ارتفاعات بالادست، کاهش دما بطور میانگین ۲ تا ۴ درجه سلسیوس از جمعه شب تا یکشنبه (۱۷ تا ۱۹ مهرماه) در سطح استان و یخبندان شبانه موقت سطح زمین در بعضی ارتفاعات به‌ویژه ارتفاعات بالادست و احتمال رگبار برف در ارتفاعات بالادست و قله‌ها وجود دارد.

اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، احتیاط در جاده‌های کوهستانی، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، خودداری از استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها و اجتناب از پرواز گلایدر و بالگرد و هواپیمای سبک، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط در انجام امور عمرانی، استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک، احتیاط در طبیعت‌گردی و کوهنوردی و ترجیحا پرهیز از صعود به قله‌ها و ارتفاعات بالادست، محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی و محافظت از تجهیزات حساس به دما در مناطق شمالی توصیه می‌کند.

هشدار سطح زرد به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

آسمان تهران فردا (۱۵ مهرماه) کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (۱۶ مهرماه) کمی ابری تا قسمی ابری ووزش باد در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال بارش خفیف باران  با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

٢٣٣٢٣٦

کد مطلب 2284534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین