حملات یمن و هشدارهای تلفنی، نشست اقتصادی ریاض را مختل کرد/ وزیر انرژی عربستان:  افزایش ظرفیت صادرات نفت از طریق خطوط لوله به ۱۰ میلیون بشکه

فعال شدن هشدار اولیه از طریق تلفن‌های همراه در جریان سخنرانی احمد الراجحی، وزیر منابع انسانی و توسعه اجتماعی عربستان در مجمع اقتصادی ریاض، سوالاتی را در مورد تأثیر تشدید نظامی و حملات یمنی‌ها بر وضعیت امنیتی پایتخت عربستان در زمانی که ریاض در تلاش است تا خود را به عنوان یک قطب جهانی برای تجارت و سرمایه‌گذاری معرفی کند، مطرح کرد.

به گزارش خبرآنلاین، همزمان با تنش‌ها و حملات مداوم که قلب عربستان را هدف قرار داده‌اند، فیلم‌هایی که به صورت آنلاین در حال گردش هستند، لحظه به صدا درآمدن هشدار در تلفن‌های همراه داخل سالن مجمع را نشان می‌دهند که این رویداد اقتصادی را مختل کرده و موضوع خطرات امنیتی را دوباره به خط مقدم آورده است.

به روایت ایسنا، وقوع هشدار در جریان یک رویداد اقتصادی در پایتخت، یکی از جنبه‌های چالش‌های امنیتی پیش روی عربستان سعودی را در بحبوحه تشدید تنش‌های مربوط به جنگ آن در یمن منعکس می‌کند و سوالاتی را در مورد تأثیر آن بر تصویر ریاض به عنوان مقصدی امن برای میزبانی کنفرانس‌های بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاری مطرح می‌کند.

این تحولات همزمان با گزارش‌هایی از پیامدهای اختلالات پرواز بر مشارکت مدیران در رویدادهای اقتصادی بین‌المللی به میزبانی ریاض است.

پیش از این، فایننشال تایمز گزارش داده بود که چندین مدیر ارشد شرکت‌های نفتی جهانی برنامه‌های خود را برای شرکت در کنفرانس شورای جهانی نفت در پایتخت عربستان تغییر داده‌اند.

این تحولات، جاه‌طلبی‌های ریاض برای تبدیل پایتخت به یک قطب مالی و اقتصادی جهانی را در معرض آزمایش قرار می‌دهد و توانایی مقامات سعودی را در مهار پیامدهای تشدید اوضاع امنیتی و تضمین جریان روان سفرها و ادامه رویدادهای بین‌المللی آشکار می‌کند.

وزیر انرژی عربستان: به دنبال افزایش ظرفیت صادرات نفت از طریق خطوط لوله به ۱۰ میلیون بشکه هستیم

این در حالی است که شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان روز دوشنبه گفت که این کشور قصد دارد با تغییر کاربری یک خط لوله گاز داخلی و سرمایه‌گذاری در شبکه موجود خود که شرق و غرب کشور را به هم متصل می‌کند، ظرفیت صادرات نفت خام خود را از طریق خطوط لوله به حداکثر ۱۰ میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

رویترز ادعا کرد که عربستان سعودی می‌تواند با تبدیل موقت خط لوله گاز به انتقال نفت خام، ظرف هفت تا هشت هفته تا ۱.۲ میلیون بشکه در روز به ظرفیت صادرات نفت خود اضافه کند.

شاهزاده عبدالعزیز در مجمع بین‌المللی انرژی در ریاض اظهار داشت که از طریق سرمایه‌گذاری بیشتر، می‌توان تا ۳ میلیون بشکه در روز به کل ظرفیت تولید اضافه کرد.

وزیر انرژی اظهار داشت که به شرکت آرامکوی سعودی اطلاع داده است که می‌تواند تا ماه مه از خط لوله برای انتقال نفت استفاده کند، و پس از آن باید قبل از فصل تابستان، خط لوله تمیز شده و برای انتقال گاز به سرویس بازگردد.

او توضیح داد که ارتقاء ایستگاه‌های پمپاژ خط لوله شرق-غرب، به همراه سایر پروژه‌های زیرساختی، می‌تواند به افزایش ظرفیت عربستان سعودی برای انتقال محموله‌ها از مسیرهای دریایی اصلی خود در خلیج فارس و دریای سرخ به تقریباً ۱۰ میلیون بشکه در روز در دو تا سه سال آینده کمک کند.

از سوی دیگر، پاتریک پویان، مدیرعامل شرکت توتال انرژی تأکید کرد که پالایشگاه ساتورپ در عربستان که به طور مشترک متعلق به این گروه فرانسوی و آرامکو عربستان است و در ماه آوریل در اثر حملات پهپادی آسیب دیده بود، از اوایل اکتبر با ظرفیت کامل درحال فعالیت است.

315

طبق گزارش النشره، پویان گفت: ما موفق شدیم آن را به سرعت به خط تولید برگردانیم و تیم‌ها کار فوق‌العاده‌ای انجام دادند.

فعالیت‌های این تأسیسات پس از حملاتی در هفت آوریل که به بخشی از این کارخانه واقع در شهر جبیل در ساحل خلیج فارس آسیب رساند، متوقف شد.

این پالایشگاه بعدا در اواسط ماه آوریل فعالیت خود را به‌صورت محدود از سر گرفت.

پویان در تاریخ ۱۷ ژوئن گفت: پالایشگاه ما در عربستان هدف سه حمله پهپادی قرار گرفت و در حال حاضر تنها با ۷۰ درصد کادر خود فعالیت می‌کند.

315

کد مطلب 2287716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین