توقیف خودروی حامل سوخت قاچاق توسط پلیس؛ یک مخزن دست‌ساز جاساز شده و ۱۷۶ عدد کارت سوخت داشت

رئیس دادگستری سیریک از توقیف یک خودروی متخلف با ۱۷۶ کارت سوخت و مخزن غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،محمدرضا محمدی، رئیس دادگستری شهرستان سیریک از کشف و ضبط ۱۷۶ عدد کارت سوخت به همراه یک مخزن فلزی غیرمجاز از یک خودروی حامل سوخت قاچاق خبر داد.

مهر در خبری نوشت:رئیس دادگستری سیریک در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای اجرای سیاست‌های دستگاه قضایی برای مبارزه بی‌امان با پدیده شوم قاچاق و صیانت از سرمایه‌های ملی، مأمورین انتظامی شهرستان سیریک طی بازرسی از خودروهای عبوری موفق به شناسایی و توقیف یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ حامل سوخت قاچاق شدند.

وی افزود: در بازرسی دقیق از این خودرو، علاوه بر یک مخزن فلزی دست‌ساز و جاسازی‌شده جهت حمل غیرمجاز سوخت، تعداد ۱۷۶ عدد کارت سوخت بنزین نیز کشف و ضبط شده است.

محمدی در ادامه با تأکید بر اینکه قاچاق فرآورده‌های نفتی علاوه بر اخلال در نظام اقتصادی، حقوق عامه و بیت‌المال را نیز مورد هدف قرار می‌دهد، تصریح کرد: دستگاه قضایی با هرگونه فعالیت غیرقانونی در حوزه قاچاق سوخت با قاطعیت، سرعت و بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد خواهد کرد.

رئیس دادگستری سیریک در پایان خاطرنشان کرد: در این رابطه پرونده‌ای تشکیل شده و متهم جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است.

وی یادآور شد: همچنین تحقیقات تکمیلی جهت شناسایی سرشبکه‌ها و سایر همدستان احتمالی متهم دستگیر شده ادامه دارد که نتایج آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2289165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین