احمد آرام، داستان‌نویس و نمایش‌نامه‌نویس بوشهری، درگذشت

احمد آرام، برجسته بوشهری، پس از یک دوره بیماری درگذشت؛ نویسنده‌ای که با بهره‌گیری از فرهنگ و اقلیم جنوب و تلفیق واقعیت و خیال، جایگاهی متمایز در ادبیات معاصر ایران به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین بوشهر، احمد آرام، نویسنده و نمایش‌نامه‌نویس نام‌آشنای بوشهری، شامگاه دوشنبه ۲۷ مهر در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر، پس از طی یک دوره بیماری درگذشت.احمد آرام، داستان‌نویس و نمایش‌نامه‌نویس بوشهری، درگذشت

این نویسنده متولد سال ۱۳۳۰ در بوشهر بود و طی چند دهه فعالیت ادبی، با خلق آثاری متفاوت در حوزه داستان‌نویسی، به یکی از چهره‌های شناخته‌شده ادبیات داستانی معاصر ایران تبدیل شد. توجه به فرهنگ بومی، ویژگی‌های اقلیمی جنوب و آمیختن واقعیت با عناصر خیال و وهم، از مهم‌ترین ویژگی‌های آثار او به شمار می‌رفت.

آرام علاوه بر داستان‌نویسی، در حوزه نمایش‌نامه‌نویسی نیز فعالیت داشت و با تئاتر و سینما آشنا بود. شیوه روایت متفاوت و خلق فضاهای داستانی خاص، آثار او را در میان تجربه‌های نوآورانه ادبیات معاصر ایران متمایز کرده است.

از جمله آثار این نویسنده می‌توان به کتاب‌های «غریبه در بخار نمک»، «مرده‌ای که حالش خوب است»، «آن‌ها چه کسانی بودند؟»، «همین حالا داشتم چیزی می‌گفتم»، «به چشم‌های هم خیره شده بودیم»، «حلزون‌های پسر»، «بیدار نشدن در ساعت نمی‌دانم چند»، «باغ استخوان‌های نمور»، «تربیت‌کننده سگ‌ماهی» و «خوکچه بادنما» اشاره کرد.

مجموعه داستان «غریبه در بخار نمک» از آثار شناخته‌شده اوست؛ اثری که همچون دیگر نوشته‌های آرام، ظرفیت‌های فرهنگی و روایی جنوب ایران را با شیوه‌های داستان‌پردازی متفاوت پیوند می‌دهد.

در پی درگذشت این نویسنده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با صدور پیامی، فقدان او را به خانواده‌اش و جامعه فرهنگی، ادبی و رسانه‌ای تسلیت گفت.

در این پیام، احمد آرام نویسنده‌ای خلاق و اثرگذار توصیف شده است که با پیوند دادن فرهنگ، زیست‌بوم، خاطرات و جهان خیال جنوب به ادبیات معاصر، نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی بوشهر ایفا کرد.

در ادامه این پیام آمده است که آثار ارزشمند این نویسنده، میراثی ادبی برای نسل‌های آینده و علاقه‌مندان فرهنگ و هنر خواهد بود. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همچنین برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزو کرد.

کد مطلب 2290801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =

آخرین اخبار