سفیر هند گفت: از آنجایی که چای در بین پنج اولویت اول قرار نگرفته، ارز مرجع به آن تعلق نمی گیرد در حالی که چای جزو نیازهای روزمره مردم است و باید واردات آن حمایت شود و ارز مرجع در اختیار واردکنندگان قرار بگیرد.

 سفیر هند در ایران که این روزها فعالیت زیادی برای پیوند فعالان اقتصادی دو کشور دارد در دیدار هیات تجاری هندی برای انجام مذاکرات و گفت و‌گوی رودرو با فعالان اقتصادی ایرانی  طی سخنانی کوتاه با مثبت ارزیابی کردن تلاش های دو کشور، به بخشنامه اخیر وزارت صنعت و معدن و تجارت ایران اشاره کرد که در آن چای جزو پنج اولویت اول کالاهای وارداتی قرار نگرفته است.

به گزارش خبرآنلاین «شری دی. پی. سریواستاوا» گفت: «از آنجایی که چای در بین پنج اولویت اول قرار نگرفته، ارز مرجع به آن تعلق نمی گیرد در حالی که چای جزو نیازهای روزمره مردم است و باید واردات آن حمایت شود و ارز مرجع در اختیار واردکنندگان قرار بگیرد».
سفیر هند هم‌چنین با تاکید بر اجرایی شدن مکانیسم پرداخت روپیه بین ایران و هند افزود: «با توجه به این که مکانیسم پرداخت روپیه اجرایی خواهد شد و برای مبادلات بین دو کشور استفاده می شود نیازی به وارد کردن کالاهای هندی از جمله چای در مقوله ارز مرجع یا آزاد نیست چون برای خرید کالاهای هندی با استفاده از این سیستم هیچ ارزی از کشور خارج نمی شود و خریدها با ریال ایران انجام می شود».

3939
 

کد خبر 229327

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۰
    13 0
    هندوستان در عوض عوارض 40 درصدی واردات زعفران را صفر کند!
  • آرش IR ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۰
    11 1
    ابن همه چای تو شمال داریم بریم از هند چای عطری اسانس دار وارد کنیم ؟ بهتر نیست مردم رو با چای خوب ایرانی آشنا کنیم
  • بدون نام IR ۰۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    3 0
    اینقدر از چای مهمتر هست که نگو و نپرس!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین