دانشجوی دانشگاه تهران حکم اخراج گرفت؛ قبل‌تر دو دانشجو به‌دلیل اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ اخراج شده بودند

پرونده‌های انضباطی دانشجویان اتفاقات اسفندماه ۱۴۰۴ در حال بررسی است و حکم برخی از پرونده‌های دیگر صادر شده است.

به گزارش خبرآنلاین از فارس، پرونده‌های انضباطی دانشجویان در اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ در دانشگاه در حال بررسی است که تاکنون ۱۴ حکم اخراج از سوی کمیته انضباطی وزارت علوم نهایی و ابلاغ شده است.

در جدیدترین رسیدگی به پرونده‌های انضباطی یکی دیگر از دانشجویان هتاک دانشگاه تهران از سوی کمیته انضباطی این دانشگاه حکم اخراج گرفت.

پارسا قباخلو، دانشجوی ورودی ۱۴۰۴ کارشناسی مهندسی برق را به حکم بدوی «اخراج از دانشگاه با حفظ حق شرکت مجدد در آزمون ورودی» محکوم کرده است.پیش از او، مهیار افتخاری و امیرمحمد کریمی از دانشگاه اخراج شده بودند و پارسا قباخلو سومین دانشجوی دانشگاه تهران است که به اخراج محکوم شده است.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2295399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین