کاهش ۴۵ درصدی تصادفات جاده ای در محورهای مواصلاتی بروجرد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد از کاهش ۴۵ درصدی تصادفات جاده ای در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، قدرت اله ولدی روز یکشنبه در جریان بازدید از پاسگاه پلیس راه بروجرد و دیدار با رییس و پرسنل این پلیس راه اظهار داشت: با اقدامات پیشگیرانه و رفع نقاط حادثه خیز در شهرستان، ۴۵ درصد کاهش تصادفات جاده ای نسبت به مدت مشابه سال قبل در شهرستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: با کاهش تصادفات جاده ای در مدت یاد شده، ۱۳ نفر کاهش فوتی به ثبت رسیده که با برنامه ریزی انجام شده به دنبال کاهش بیشتر آمار تصادفات خسارتی و جرحی در سطح محورهای مواصلاتی شهرستان هستیم.

وی اضافه کرد: با بررسی های انجام شده و پیرو نشست های تخصصی شورای ترافیک شهرستان، برخی از محورهای مواصلاتی شهرستان نیازمند اصلاح و رفع نقاط حادثه خیز است که از آن جمله می توان به محور پادگان مهندسی تا محدوده چالانچولان، محور دانشگاه آزاد تا ونایی و مسیر روستای ملمیجان اشاره کرد.

وی در ادامه ضمن تقدیر از تلاش های پرسنل پلیس راه بروجرد در راستای کاهش تصادفات جاده ای و نظم بخشی به محورهای مواصلاتی شهرستان اظهار داشت: رییس و پرسنل این پلیس راه با پیگیری و تلاش شبانه روزی توانسته اند موجبات خدمات رسانی به شهروندان و مسافران را فراهم کرده و در آیین تشییع پیکر رهبر شهید نیز موجبات امنیت بخشی و کاهش تصادفات را در سطح محورهای مواصلاتی شهرستان ایجاد کنند.

کد مطلب 2295969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

آخرین اخبار