افزایش کالابرگ برای ۳۰ میلیون نفر / فعلاً کسی حذف نشده است

پورمحمدی تأکید کرد منابع حاصل از اصلاح مصرف حامل‌های انرژی یا شناسایی افراد برخوردار، صرف حمایت از نیازمندان و افزایش اعتبار کالابرگ خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین،پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران گفت: ۳۰ میلیون نفر اطلاعات خود را در پاسخ به پیام ارسالی ثبت کردند و برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان به مبلغ کالابرگ اضافه و پرداخت شد. حدود ۱۵ میلیون نفر هنوز به پیام ما پاسخ نداده‌اند؛ نگرانیم که برخی فرصت یا امکان ثبت اطلاعات را نداشته باشند.

اقتصادآنلاین در خبری نوشت:وی تاکید کرد:افرادی که گوشی هوشمند ندارند، از طریق دهیاری‌ها، نیروی انتظامی، بسیج و کمیته امداد شناسایی می‌شوند تا افراد نیازمند از حمایت محروم نمانند. تا الان حتی یک نفر هم حذف نشده است و این طرح ارتباطی با حذف یارانه افراد ندارد. منابع حاصل از اصلاح مصرف حامل‌های انرژی یا شناسایی افراد برخوردار، صرفاً به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد یا به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان کالابرگ اضافه خواهد شد.

۲۱۷

کد مطلب 2297196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین