تصویر قدیمی از حسن حبیبی در کنار بکن‌باوئر + عکس

عکس‌های کمتر دیده‌شده‌ای از دوران بازی کاپیتان نخستین قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حسن حبیبی از چهره‌های شناخته‌شده فوتبال ایران در دهه ۱۳۴۰ بود. او فوتبال خود را از شاهین آغاز کرد و پس از حضور در تاج، به پاس تهران پیوست و دوران بازی‌اش را در این تیم به پایان رساند.

حبیبی در المپیک ۱۹۶۴ توکیو عضو تیم ملی ایران بود و چهار سال بعد، با بازوبند کاپیتانی، قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا را تجربه کرد تا نام او را در تاریخ فوتبال ایران ماندگار شود.

این پیشکسوت فوتبال ایران روز دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ در ۸۶ سالگی درگذشت. یکی از مهمترین تصاویر منتشر شده از او مروبط به دیدار او با بکن باوئر کاپیتان و سرمربی برجسته آلمانی است.

حسن حبیبی، کاپیتان تیم پاس تهران و فرانتس بکن‌باوئر، کاپیتان تیم بایرن مونیخ آلمان، پیش از دیدار دوستانه دو تیم در تهران، سال  ۱۳۵۱ در کنار هم دیده می شوند.

تصویر قدیمی از حسن حبیبی در کنار بکن‌باوئر + عکس

۲۵۳۲۵۸

کد مطلب 2297887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین