آماده‌باش مدیریت شهری شیراز در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی

رئیس اداره مطالعات بحران و پدافند غیرعامل شهرداری شیراز در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی، از آماده‌باش نیروها و استقرار بیش از ۴۰۰ تیم تخصصی برای ارتقای تاب‌آوری و مدیریت مخاطرات بارندگی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، امید جابری در بازدید و پایش میدانی در سطح شهر گفت: به‌ دنبال هشدار سطح نارنجی هواشناسی، تمامی عوامل و امکانات شهرداری در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند تا با رصد میدانی معابر، کمترین چالش را در سطح شهر شاهد باشیم.

رئیس اداره مطالعات بحران و پدافند غیرعامل شهرداری شیراز افزود: پدیده ال‌نینو و آثار احتمالی آن در استان‌های همجوار رصد شده و بر این اساس، دستورالعمل عملیات زمستانی شهرداری شیراز با نگاهی پیش‌گیرانه برای مواجهه با این شرایط بازنگری و ابلاغ شده است.

جابری با تأکید بر چینش تجهیزات در مناطق مختلف اضافه کرد: بیش از ۴۰۰تیم تخصصی در نقاطی که بر اساس حوادث سنوات گذشته به‌عنوان حوضه‌ها و معابر مستعد خطر شناسایی شده‌اند، مستقر شده‌اند تا پایش مناطق با دقت انجام شود.

رئیس اداره مطالعات بحران و پدافند غیرعامل شهرداری شیراز با اشاره به جابه‌جایی ادوات و ماشین‌آلات خدمات‌رسان در محورهایی نظیر بلوار دکتر حسابی خاطرنشان کرد: این جابه‌جایی‌ها با هدف آمادگی فوری برای حضور در محل‌های احتمالی آب‌گرفتگی و روان‌آب‌ها صورت گرفته است.

جابری همچنین  با قدردانی از همراهی شهروندان اضافه کرد: پرهیز از ترددهای غیرضروری در روزهای بارانی، بستر را برای خدمت‌رسانی روان‌تر نیروهای اجرایی فراهم می‌کند و به عبور ایمن شهر از مخاطرات کمک خواهد کرد.

کد مطلب 2299184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار