ایسنا نوشت:

  رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی از شناسایی و معرفی برهم زنندگان امنیت اخلاقی در فضای مجازی خبر داد و گفت: افرادی که اقدام به ایجاد مفسده در اینترنت می‌کنند به پلیس امنیت اخلاقی ناجا معرفی می‌شوند.
 سردار کمال هادیان فر در تشریح اقدامات کارآگاهان پلیس فتا در مورد امنیت اخلاقی در فضای مجازی گفت: یکی از ماموریت‌های اصلی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات از بدو تشکیل امنیت اخلاقی در فضای مجازی بوده است.
 وی با بیان اینکه پلیس نسبت به شناسایی افرادی که به انحاء مختلف از جمله روسپیگری و بی‌بندوباری در فضای مجازی اقدام به ایجاد فساد می‌کنند، مبادرت می‌ورزد گفت: پلیس سایبری نسبت به شناسایی کامل این افراد اقدام کرده و سپس پرونده آنان را برای بررسی بیشتر به پلیس امنیت اخلاقی ناجا ارجاع خواهد داد.
 رییس پلیس فتای ناجا درباره بهبود فضای مجازی در زمینه امنیت‌اخلاقی گفت: پاسخ این سوال را مردم باید بدهند اما باید گفت که در سال 89 شبکه‌های اجتماعی به خصوص فیسبوک عرصه یکه تازی مجرمان بود اما به لطف خدا و همچنین وجود پلیس فتا در مدت 15 ماه گذشته اقدامات خوبی در پاکسازی شبکه‌های اجتماعی به ویژه فیسبوک صورت گرفت.
 وی به انهدام شبکه‌های بزرگ غیراخلاقی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: یکی از این شبکه‌های بزرگ و غیراخلاقی، شبکه «پاف و داف» بود که 27 هزار عضو و همچنین ادمین‌های زیادی داشت که پلیس ضمن شناسایی کامل این افراد نسبت به حذف صفحات آنان اقدام کرد.
 هادیان‌فر افزود: با هماهنگی‌هایی که با فیسبوک انجام می‌دهیم، پاکسازی‌ها بیشتر خواهد شد چرا که برخی اقداماتی که در شبکه‌های اجتماعی اتفاق می‌افتد نه تنها در ایران بلکه در همه دنیا جرم است.
 رییس پلیس فتای ناجا به حوزه پورنوگرافی اشاره کرد و گفت: این حوزه نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر همچون آمریکا نیز جرم است.
 وی افزود: شبکه‌های اجتماعی ملزم هستند نسبت به پاکسازی سایت و صفحاتشان اقدام کنند.
4545
کد خبر 230269

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    56 2
    اگه پاكسازي شده پس چرا هنوز فيلتره؟
  • نادر DE ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    50 3
    پلیس هم قانون شکنی میکند . مگر فیس بوک فیلتر نیست پس پلیس هم از فیلتر شکن استفاده می کند و این یعنی زیر پا گذاشتن قانون
  • بدون نام US ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    53 1
    فیس بوک پر شده ازین صفحه ها. اگه می تونستن هک کنن پس چرا فقط این یکی؟ اینم احتمالا با ادمینش ارتباط برقراتر کردن و اون خودشو لو داده.
  • بدون نام IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    24 4
    اگر حذف این صفحات همینطور باشد و با هماهنگی با خود ادمین شبکه های اجتماعی باشد بسیار مفید خواهد بود.
  • امیر IR ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    82 1
    کاش سردار به سوال هم جواب بدن که چرا چنین صفحه ای باید حدود 27000 عضو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ البته ما که نمیدونیم!!!!!!!!!!!
  • محمد هادی IR ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    68 1
    "با هماهنگی‌هایی که با فیسبوک انجام می‌دهیم" فیلتر کردنشم جزء هماهنگیاتون بوده یــعنـــی؟؟؟؟بــــــــــــــلــــــــــــه!!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    59 1
    آقای هادیان فر هدف شما از هماهنگی با مسولان سایت فیس بوک که به طور کلی درایران فیلتر می باشد چیست؟
  • آرش US ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    94 4
    لطفا شبکه «پت و مت» رو هم منهدم کنید، خیلی خطرناکه!
  • آورین IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    30 4
    شبکه پاف داف که چیزی نبود راست میگن بیان ...... رو پا کنن خوب تازه پیج اونا رو خود ادمین ها بستن مخاطب فعا نداشتن فقط لایک بود کار خوبی میکینی عمو پلیسه ادامه بده ......
  • بدون نام IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    45 1
    مگه فیلتر نکردید این شبکه ها رو ؟!
  • بدون نام IR ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    33 1
    کلا صحبت ها رفته در حد فیلم های فضائی ، روسپی گری در سطح شهر که مشهود و ملموسه پاکسازی نمیشه یعذ شبکه داف و پاف ! چی میگن اینا خدا
  • بدون نام IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
    18 0
    میشه بگین چرا چند روزه خبرهای سایت یاهو رو فیلتر کردین اونجا که دیگه روسپی گری و غیره نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین