به گزارش خبرآنلاين، او در کتاب «عبور از بحران» در بخش خاطرات خود از 5 مرداد سال 60 نوشته است: «اول شب به عیادت آقایان خامنهای و اشراقی رفتم. حال آقای خامنهای بهتر است و حالآقای اشراقی خطرناک. بعضی از برادران دلسوز توصیه نمودند که این همه به بیمارستان نروم،به خصوص که منافقین قبلا در مریضخانه، نفوذ زیادی داشتهاند و اسم آن را بیمارستان مهدیرضائی گذاشتهاند و میتوانند در آنجا کمین برای ما برقرار کنند، اما با توجه به اشتیاقی که بهملاقات آقای خامنهای دارم و نیز ضرورت مراقبت از ایشان، ترجیح میدهم بروم.»
در خاطرات او از 5 مرداد 61 در کتاب «پس از بحران» نيز آمده است: خبرگزاریها اطلاع دادهاند که یاسر عرفات سندی امضا کرده و همه مصوبات سازمان ملل رااز جمله آنها که خواهان به رسمیت شناختن اسرائیل است، تأیید کرده ولی هنوز خبر تأیید نشدهاست. گویا آقای [میرحسین موسوی]نخست وزیر موضع مخالفت تندی در این خصوص اعلامکرده. به وزیر خارجه گفته است که در این خصوص با من و رئیس جمهوری مشورت شود.
5 مرداد سال 63، يک روز جمعه بوده که هاشمي رفسنجاني به عنوان امام جمعه موقت تهران.در مورد تظاهرات ضدبی حجابی در هفته گذشته و برخورد آنها با کمیته [انقلاب اسلامی] و وزیرکشور، سخن گفته است.
او در کتاب «به سوي سرنوشت» ادامه داده است: ساعت چهار بعد از ظهر، جلسهای با فرماندهان ارتشی و سپاهی تشکیل شد. آقای خامنهای هم [به جلسه] رسیدند؛ به روال دیروز بحثها ادامه یافت. مسئولان جهاد سازندگی، توضیحات خوبی درباره تهیه امکانات برای عبور از آب دادند. ابتکارات جالبی در تعمیر پلهای پی.ام.پی وساحلسازی و استفاده از طرادهها و کانالکشی دادند. [با ارائه این ابتکارات]، بخشی از اشکالات مهم جلسه دیروز را رفع کردند. بعد از رفتن آنها، باز مخالفان طرح، از افسران ارتش و فرماندهانسپاه، مشکلات جدیدی را مطرح کردند. عجیب این بود که آقای [محسن] رضائی و آقای موسوی قویدل که خودشان طرح را تهیه و امضاء کرده بودند، به شدت با طرح مخالفت کردند و تقریبا هیچکس در موافقت صحبت نکرد. آقای صیاد[شیرازی] تنها موافق طرح است که ایشان نیز دفاعی ازطرح نکرد. گویا آقای رضائی و مشاور ارتش، طرح دیگری در نظر دارند و نمیخواهند فعلا آن را بگویند،چون غافلگیری عنصر مهم در موقعیت عملیات سپاه است و گفتن طرح، خطر افشا شدن را دارد ومن هم رازداری در این مورد را قبول دارم و فشاری وارد نمیکنیم که بگویند.
/2929
نظر شما