مصطفی ترک همدانی
دولت مطابق اختیارات حاصله ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری ساعات کاری کارمندان موضوع این قانون را در شهر تهران به گونه ای تنظیم نموده تا روزهای کاری از شش روز به پنج روز کاهش یابد و روزهای پنج شنبه تعطیل گردد.
این تصمیم در کنار مسایل و مشکلاتی چون مبارزه با آلودگی هوا و کاهش و صزفه جویی در سوخت و نحوه مدیریت منابع انسانی ، مناسب بنظر می رسد.
اما در این میان کارمندان کمیته امداد شاغل در تهران مستثنی گردیده اند بطوری که نه تنها می باید در روزهای پنجشنبه بر سرکار حاضر شوند بلکه نحوه مدیریت منابع نیروی انسانی چنان ضعیف بنظر می رسد که بعضا فقط برای یک ساعت کاری ، کارمند ناچار به حضور می گردد.
بدنیست به ساعت کاری کارمندان این نهاد در روزهای سال نگاهی بیاندازیم:
روزهای پنجشنبه در ماه مبارک رمضان : 9 تا 12
روز پنج شنبه در ماه مبارک رمضان مقارن با شب قدر : 10 تا 12
روز پنج شنبه در ماه مبارک رمضان مقارن با شب قدر برای بانوان دارای ساعات شیردهی: 10 تا 11
چنانکه دیده می شود هزینه های گزاف آمد وشد کارمندان و پیامدهای آن از هرجهت و در نظر نگرفتن غبطه و صلاح منابع نیروی انسانی در ادامه کار روزهای پنجشنبه بسیار است. بعبارت دیگر استدلال مدیران برای پذیرش هزینه ها و عواقب حضور 1تنها تا 3 ساعتی کارمندان در روزهای پنجشنبه چیست؟
هرچند بنظر می رسد کمیته امداد بر اساس ماده 117 قانون مدیریت خدمات کشوری خود را مستثتی از این قانون دانسته اما سایر دستگاههای زیر نظر مقام معظم رهبری در شهر تهران نیز این مصوبه را به اجرا گذاشته اند.
صرف نظر از قانون (شعار!) دورکاری دولت که همه دستگاهها و نهاد های انقلابی را شامل می شود ، پیشنهاد می شود مدیران این نهاد نیز از این مصوبه نیکفرجام تبعیت نمایند.
مصطفی ترک همدانی
وکیل دادگستری
کد خبر 230971
نظر شما