نشست هماندیشی اصحاب رسانه با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز چهارشنبه در محل باغ زیبا برگزار شد.
محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این نشست با اشاره به آیه شریفه «شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن» گفت: «مفسرین درباره این آیه شریفه میگویند که نه تنها قرآن که همه کتب آسمانی در ماه مبارک رمضان نازل شدهاند. در چرایی این بیان باید گفت که اگر کلام خداوند و وحی را پل ارتباطی بین انسان و خداوند بدانیم، در ماه مبارک رمضان فاصله انسان با درگاه الوهیت به واسطة فضیلتهایی که در این ماه وجود دارد به حداقل ممکن میرسد و از طرفی اعمال و عبادات انسانها دراین ماه از استحکام و ارزش مضاعفی برخوردارند. از این رو پل ارتباط بین بنده و معبود در بهترین زمان و مناسبترین شرایط برقرار شده است.»
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به وضعیت فعلی کشور و تحریمهای دشمنان بر علیه ملت افزود: «در همه جای دنیا پذیرفته شده است که در تعارض بین آزادی بیان و منافع ملی اولویت با منافع و امنیت ملی است. در حال حاضر کشور ما هم با شرایط اقتصادی ویژه مواجه شده و توقع از مطبوعات و رسانهها این است که اطلاعرسانی در خصوص تحریمها و اوضاع اقتصادی را به شکلی هنرمندانه مدیریت کنند.»
محمدزاده ادامه داد: «مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام این مسئله را به خوبی تبیین فرمودند و در مقابل مسئله تحریمها بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند. شایسته است که روزنامهنگاران و اصحاب رسانه در شرایط موجود، هنر خود را نشان دهند و با در نظر گرفتن منافع مردم و نظام به استقرار آرامش بیشتر در جامعه کمک کنند.»
معاون امور مطبوعاتی در ادامه به تأثیر تحریمها و شرایط اقتصادی فعلی بر قیمت کاغذ اشاره کرده و تصریح کرد: «در شرایط فعلی مطبوعات نیز متحمل سختیهایی شدهاند که ما به صورت روزانه پیگیر این مسئله هستیم و با تمام توان تلاش میکنیم این مشکلات را به حداقل برسانیم. البته فعالیتهای دیگری نیز در جهت کمک به مطبوعات و رفع مشکلات مادی آنان از سوی معاونت مطبوعاتی صورت گرفته است که از جمله می توان به افزایش تعرفه آگهیها و توزیع به موقع یارانه مطبوعات اشاره کرد.»
محمدزاده در ادامه بر نقش ویژه مطبوعات در کمک به گذر از شرایط موجود تأکید کرد و گفت: «همانگونه که اطلاع دارید در سال گذشته آئین نامهای در دولت تصویب شد و بر اساس آن فصل مربوط به نظارت بر نشریات الکترونیکی به آییننامه اجرایی قانون مطبوعات افزوده شد و از آن پس همه نشریات الکترونیکی نیز همانند مطبوعات و خبرگزاریهای کشور مشمول و تابع قانون مطبوعات کشور شدند و هیئت نظارت میتواند بر آنان نظارت کند. از طرفی از همه سایتها و پایگاههای خبری کشور نیز دعوت شده تا نسبت به دریافت پروانه فعالیت از هیئت نظارت اقدام کنند و از همین جا از همه این عزیزان تقاضا می شود تا برای ساماندهی فعالیت های خود اقدام کنند. واقعیت این است که بخش عمدهای از فضای اطلاعرسانی کشور و آسیبهای موجود آن، ناشی از عدم وجود ضابطه در نشریات الکترونیک است که امیدواریم با ساماندهی آنها گام مهمی در جهت تلطیف فضای رسانهای و مسئله مهم تهذیب و اخلاق رسانه برداشته شود.»
5858
نظر شما