به گزارش خبرآنلاین، تذکرات شفاهی نمایندگان پایان بخش جلسه علنی امروز مجلس بود. الیاس نادران نماینده تهران در تذکری نسبت به عدم رسیدگی به سوالات خود در کمسیون های تخصصی در موعد مقرر قانونی تذکر داد. وی همچنین در بخشی از تذکر خود با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در دیدار خود با نمایندگان نسبت به هرگونه ریخت و پاش تذکر دادند، گفت: امروز 300 عدد از جعبه های خاتم کاری شده که برای دستمال کاغذی استفاده می شود بر روی میز نمایندگان قرار گرفته است که در شرایط اقتصادی فعلی به صلاح کشور نیست. علی لاریجانی رییس مجلس از کارپردازان مجلس خواست به این موضوع رسیدگی کنند.
سیدجلال یحیی زاده نماینده تفت و میبد هم با اشاره به برخی اقلام و اجناس خریداری شده برای دفاتر نمایندگان در مجلس، نسبت به خارجی بودن این اقلام تذکر داد و گفت: در سال حمایت از تولید داخلی و سرمایه ایرانی مجلس باید الگوی سایر نهادها و مردم باشد و از هر گونه اسراف و خرید کالای خارجی پرهیز شود.
وی همچنین از ازدیاد و تعدد فراکسیون ها در مجلس انتقاد کرد و آن را اقدامی تبلیغاتی از سوی برخی نمایندگان دانست. این تذکر نماینده تفت با تایید رییس مجلس روبرو شد و خواستار آن شد که تعداد فراکسیون ها در شان مجلس باشد.
اسماعیل کوثری نماینده تهران نیز در تذکری با اشاره به اینکه برخی نمایندگان کلید رای بقیه نمایندگان را فشار می دهند و این کار به سوژه رسانه ها بویژه صداوسیما تبدیل شده است، افزود: برخی همکاران به زور کلید دستگاه ها را می زنند یا در رودربایستی کاغذ اخذ آرا را می گیرند و نام نماینده مورد نظرشان را در آن می نویسند! وی افزود: اگر این رویه ادامه پیدا کند، اسم این نمایندگان را اعلام خواهم کرد.
مهدی سنایی نماینده نهاوند که صبح امروز در خصوص ارسال میلیونی پیامک های مناسبتی تذکر داده بود (اینجا) در پایان جلسه نیز تذکر خود را تکرار کرد و خطاب به لاریجانی که تذکر وی را وارد نمی دانست، گفت: صبح تذکر بنده را شهید کردید و زدید تو برجک پیامک ها! اما مساله این است که بخشی از بودجه کشور صرف ارسال پیامک های مناسبتی می شود و مجلس به عنوان نهاد نظارتی باید توجه و حساسیت ویژه ای بر این موضوع داشته باشد.
نادر قاضی پور نماینده ارومیه نیز در تذکری به روسای کمیسیون های تخصصی خواستار رسیدگی سریعتر به سوالات نمایندگان شد و گفت: برخی دبیران کمیسیون ها به جای آنکه به وظایف خود عمل کنند، نماینده دولت شده اند و خلاف قسم خود به حرف و وعده های وزرا عمل می کنند. وی افزود: طرح تحقیق و تفحص از بورس و آموزش و پروش را بیش از یک ماه است مطرح کرده ایم اما کمسیون های مربوطه توجهی به آن نمی کنند.
/29220
نظر شما