هفته نامه مثلث نوشت:

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران با بیان اینکه باید تا مهر ماه صبر کرد تا فضای سیاسی شفاف شود، در خصوص پیش بینی اش از استراتژی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، اظهار داشت: اصلاح طلبان با اقدامی که در فتنه 88 انجام دادند و اختلاف شدیدشان بعید است به نظر واحدی برسند، اما به هر حال شاید یک نفر را معرفی کنند که بتوانند از سوی شورای نگهبان تائید شود.
وی که مورد اقبال قرار گرفتن نامزد اصلاح طلبان از سوی مردم را در انتخابات آینده «بعید» می داند، در پاسخ به اینکه شرط گذاری برای ورود اصلاح طلبان به انتخابات موضوع نظام است یا یک سلیقه سیاسی خاص، گفت: این موضع نظام است، اما شاید سوال شود که آیا این مساله در جایی نوشته شده؟ جواب این است که خیر، اما این حق نظام جمهوری اسلامی است، اینها در مقطع انتخابات ریاست جمهوری دهم ساختار شکنی کردند و با پیگیری اهدافی از خطوط قرمز انقلاب و نظام گذشتند.
وی گفت: بر همین اساس حتی اگر مسئولان تا حدی گذشت کنند، مردم از گناه اصلاح طلبان نمی گذرند؛ چون این نظام مال چند نفر نیست، بلکه متعلق به همه مردم است. بنابراین شاید مسئولانی که مورد وثوق مردم هستند درباره اصلاح طلبان تصمیم بگیرند _ آن هم بعد از برائت جستن از فتنه که وارد صحنه شوند-، اما مردم قطعا و یقینا از حق خود نمی گذرند.
 کوثری با اشاره به تحرکات انتخاباتی عبدالله نوری، اظهار داشت: این افراد با طرح این مساله دست و پا می زنند تا چند صباحی خود را در فضای رسانه ای کشور مطرح کنند اما حرکت آنها نه مورد قبول نظام است و نه مورد قبول مردم. چون آنها با اظهار نظر و اقداماتی که در گذشته کردند، معلوم است که به چه سمت و سویی می روند. بنابراین حرف های عبدالله نوری یک نوع جنگ روانی است.
 کوثری که رای دادن خاتمی در انتخابات مجلس نهم را کاری کوچک می داند، افزوده است: آقای خاتمی با این کارهای کوچک نمی تواند راه به درون نظام پیدا کند. اما وقتی به صراحت اظهار نظر کند تا حدی این مساله می تواند قابل قبول باشد. تازه آن هم از طرف برخی از مسئولان. اما از طرف مردم معلوم نیست که پذیرفته شود.
 عضو فراکسیون اصولگرایان تشکیل دولت آشتی ملی را هم یک شعار دانست و اظهار داشت: این شعاری است که عملی نمی شود . مردم هم اقبال نمی کنند و به افراد سیاسی که در گذشته امتحان خوبی پس ندادند، اقبال نشان نمی دهند.
وی در پاسخ به اینکه انتخابات ریاست جمهوی سال آینده را چند قطبی می بینید، گفت: احتمال دارد به دو نفر ختم شود و انتخابات دو مرحله ای شود.
کوثری همچنین درباره برخی تحلیل ها در خصوص مشابهات دوران کنونی با قبل از خرداد 76، گفت: این تحلیل غلط است، چون آن مقطع مردم هنوز اصلاح طلبان را تجربه نکرده بودند، درحال حاضر قطعا و یقینا نمی توان مقایسه ای میان این دو برهه زمانی انجام داد.
/29212
کد خبر 233109

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
    152 3
    چون این نظام مال چند نفر نیست، بلکه متعلق به همه مردم است. دقیقا .
  • میرحبیب IR ۲۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
    234 4
    شما مسئولید و لطفا ازجانب مسئولان حرف بزنید.
  • مهدی IR ۲۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
    7 324
    حفظ نظام برای ما به فرموده امام از همه چیز واجبتر است . نه اهل بده بستان هستیم و نه فراموشی . ما تا از این جماعت همپیمان با بهائیان و منافقین انتقام نگیریم ول کن آنها نیستیم .
    • امین IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
      2 0
      آقا گله منظورت از ما خودتو همون 7نفرین که مثبت دادن؟تورو خدا نظر شخصیتو داشته باش اما فکر نکن همه مثل تو فکر میکنن
  • بدون نام CA ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
    270 8
    مشکل ما مردم اصلاح طلبان نیستن گرانی هست
    • مریم IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
      25 8
      ببخشید گرانی و سایر مشکلات را چه کسانی با برنامه ا و تصمیمات غلطشون ایجاد کردند؟!!!!
  • مهدیه IR ۲۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
    328 5
    من جزیی از مردم هستم وهیچ گلایه ای هم از اصلاح طلبان ندارم شما هم لطفا از جانب خودتون نظر بدین نه مردم
  • سیاوش بزرگمهر IR ۲۳:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۴
    291 1
    شما که اینگونه پیش بینی های صریح و مطمئنی از آینده ی انتخاباتی کشور میکنید آیا میتونید از آینده ی اقتصادی هم پيش بيني اي داشته باشيد؟
  • علی IR ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    4 304
    اصلا ح طلبان با شعار قانون گرایی وارد شدند ولی وقتی مردم در این 9 سال اخیر مردم به آنها رای ندادند میدان بازی رو بهم ریختند و نشان دادند اعتقادی به رای مردم و قانون گرایی و دموکراسی ندارند
  • بدون نام IR ۰۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    297 1
    اگه به قول شما این نظام مال کل مردمه و مردم اونها رو نمیبخشند پس اونها رو رد صلاحیت نکنید. اونوقت اگه رای نیاوردن ما حرف شما رو می پذیریم.
  • بدون نام IR ۰۰:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    268 5
    فقط باید گفت عجبا از این سخنان این مردم که می گویید منظور چه کسانی هستند
  • از ایران DE ۰۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    27 24
    این قدر تو این سالها ، اتفاقای به یاد ماندنی افتاده که شاید مردم از یه دید دیگه ، اصلاح طلبان را فراموش نکنند
  • کوروش IR ۰۱:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    6 175
    شرط اینکه اصلاح طلبان اجازه پیدا کنند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند عذرخواهی از ملت ایرانو توبه حقیقی و برائت از کفار هم پیمان با آنهاست
  • یکی از مردم IR ۰۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    164 5
    برادر گرامی،نماینده دلسوز مردم !شما در مرحله اول 477405رای و در مرحله دوم حدود 474000رای آوردین.با یه حساب ساده متوجه میشید که شما در تهران نماینده تقزیبا 10در صد مردم هم نیستید.
  • هادی IR ۰۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    148 7
    آقای کوثری اگه یک نیم نگاهی به نظرات بکنن حساب کار دستشون میاد.
    • علی IR ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
      4 45
      خبرآنلاین منتشر کن اگر میزان کاربران خبر آنلاین و سایت اینترنتیه پس چرا علی مطهری با وجود برتری در این سایت در انتخابات مجلس به دور دوم رفت و نهم شد؟ 700 هزار رای دکتر حداد عادل بیشتر از علی مطهری داشت
  • سجاد IR ۰۲:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    93 45
    مطمئنم اگه آقای خاتمی کاندید بشه با رأی بالا پیروز انتخابات میشه. برای اینکه این مردم خاطرات خوبی از شخص ایشون دارن و اگه مشکلی ام بوده از برخی وزرای ایشون مثل مهاجرانی بوده « میزان رأی ملت است ».
    • کوروش IR ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
      2 52
      خبرآنلاین بی طرف باش و این نظر روز منتش رکن انتخابات شورا 81 با وجود بودن ملی مذهبیها !! اصلا ح طلبان شکست سنگین خورند مجلس 82 شکست حمایت خاتمی از معین= 4 میلیون حمایت از هاشمی= 10 میلیون لیست یاران خاتمی در مجلس هشتم 1نفر و شورا 2 یا 3 نفر راه یافتند تحریم انتخابات مجلس = 31 میلیون نفر رای دادند ریاست جمهوری شکست فجیع
  • بدون نام IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    71 2
    اخرین نفری در انتخابات مجلس در دوره اصلاحات که وارد مجلس شد با اولین نفر شما که یک میلیون و صد بود قابل مقایسه است
  • بدون نام IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    68 1
    من که نعریف مردم رو نفهمیدم.آقای کوثری لطفا مردم رو تعریف کنید.
  • محمد از اهواز IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۵
    61 0
    من تو سایتها که اخبار روزانه رو می خونم می بینم که اکثر سياسيون هر حرفی که می خوان بزنن از مردم مایه میذارن. میشه یه بار آقایان دقیقا توضیح بدن که منظورشون کدوم مردم هستن؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین