* آمریکایی هایی که در حوزه تمدنی آخرین حرف های خود را در سال 1939 و ذیل عنوان هرمنوتیک- اصالت تفسیر- زده و پس از آن به نازایی افتاده اند، جولان چنین قدرت مستقلی را نمی توانند تحمل کنند و برای آن که مانع وقوع پدیده ای بین المللی به نام «جمهوری اسلامی ایران» شوند، همه ساز و کارهای خود را پای کار بیاورند و حتی از توسل به رسواترین شیوه - ترور دانشمندان- هم استفاده کنند.
*این روزها سوریه یکی از این صحنه های هماوردی است. در سوریه، جبهه آمریکا علنا انواع سلاح هایی که در شرایط فعلی می توان در حلب و... استفاده کرد به دست عناصر القاعده که طی 14-51 ماه اخیر توسط آمریکا بازتولید شده است، می دهد و حتی از اقدامات جنون آمیز و چندش آور آنان- نظیر فاجعه الحوله که طی آن دهها زن و کودک به قتل رسیدند- هم حمایت می کند و وزیر خارجه (مقام ارشد دیپلماتیک) آن با صراحت و جلوی دوربین ها می گوید برای سقوط اسد هر اقدامی مشروع است. اگر خوب به صحنه سوریه بنگریم می بینیم که آمریکا، انگلیس، فرانسه، رژیم صهیونیستی، ترکیه، عربستان و قطر یک جنگ سخت و کثیف تمام عیار را علیه یک کشور عضو سازمان ملل که مراکز تحقیقاتی خود آنان می گویند حداقل نیمی از مردم سوریه از اسد طرفداری می کنند، به راه انداخته و برای رسیدن به مقصد، هیچ حدود و حریمی را محترم نمی شمرند.
*این وضع از شدت عصبانیت و استیصال این جبهه حکایت می کند در برابر این جبهه حداقل نیمی از کشورهای دنیا که در آن ها ایران، روسیه، چین، کشورهای عرب آفریقایی، حدود نیمی از کشورهای عرب خاورمیانه حضور دارند با این اقدامات مخالفند ولی هرگز به اقدام غیراخلاقی متقابل روی نیاورده اند جبهه مشترک ایران، روسیه و... نیازی ندیده اند تا اجلاس در پی اجلاس برگزار کنند، شورای امنیت سازمان ملل را برای صدور قطعنامه ضدتروریسم تحت فشار قرار دهند، در پی ارسال سلاح های جدید به سوریه باشند، اقدامات متقابل امنیتی و نظامی انجام دهند و پول های خود را به سوریه سرازیر کنند. این جبهه ضدتروریسم هیچکدام از این اقدامات را انجام نداده و در عین حال حدود 71 ماه مردم و دولت سوریه را در برابر تروریزم حفظ کرده است. 71 ماه تلاش جبهه آمریکا تاکنون به جایی نرسیده و نشانه ای از تزلزل حکومت سوریه دیده نمی شود آیا خود این موضوع نشان نمی دهد که آمریکا دیگر آمریکای یک یا دو دهه قبل نیست که یک حکومت را در چند روز واژگون می کرد؟
گاردین: نتانیاهو حتی در کابینه خود، در مقابل ایران تنها است
«اسرائیل به ایران حمله نخواهد کرد نه قبل از انتخابات ماه نوامبر آمریکا و نه بعد از آن، چه اوباما پیروز شود و چه رقیب وی مت رامنی»
روزنامه گاردین ضمن درج این مطلب نوشت: مسئله این نیست که نتانیاهو قصد حمله به ایران را ندارد. وی چنین قصدی را دارد و هر روز هم صریح تر از قبل آن را نیز مطرح می کند. آنچه رخ داده این است که سیلی از مخالفت ها از سوی نهادهای امنیتی اسرائیل از جمله «بنی گانتز» رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در رسانه ها مطرح و مورد حمایت دولت اوباما و پنتاگون قرار گرفت مبنی بر این که بی بی (نتانیاهو) به هیچ وجه نمی تواند رای کابینه اش را در حمایت از جنگ کسب کند و بدون حمایت کابینه وی قادر به آغاز جنگ با ایران نیست.
گاردین افزود: وزیران کابینه اسرائیل از نتانیاهو در جنگی به شدت تهدیدآمیز که مورد مخالفت سران ستاد مشترک ارتش، مقامات امنیتی، نیروی هوایی، موساد، سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شین بت) و آمریکاست حمایت نخواهند کرد.
تحلیلگر گاردین افزود: بنابراین به گمان من بازی پایان یافته است و سناریوی جنگ با ایران تلاشی است که به شکست انجامیده است.
در همین حال رادیو اسرائیل درباره لفاظی های نتانیاهو، از قول کارشناسان گفت: نتانیاهو قصد واقعی حمله ندارد بلکه می خواهد یک فشار روانی بر ایالات متحده ایجاد کند تا علیه ایران وارد عمل شود.
رادیو اسرائیل اضافه می کند، دو تن از رؤسای پیشین سرویس امنیت خارجی اسرائیل با حمله به تأسیسات اتمی ایران مخالفت می ورزند و ژنرال بنی گانتس، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل نیز اشتیاق چندانی به این حمله ندارد. بیشتر مقامات ارتشی و کشور اسرائیل بر این باور هستند که بهتر است اگر چاره ای جز حمله نظامی نباشد، آمریکا پیشگام شود.
/29217
نظر شما