فارس نوشت:

محمدرضا فرقانی مدیر کل امور بین الملل دفتر رییس جمهور درباره انتشاز خبری از سوی روزنامه واشنگتن پست درباره برگزاری یک ضیافت دوجانبه بین رییس جمهور مصر و آقای احمدی نژاد و دعوت اوباما به این جلسه از سوی بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد گفت: انتشار چنین مطلبی از سوی روزنامه واشنگتن پست تنها یک خبر سازی رسانه ای است.
وی افزود: انتشار اخبار این چنینی معمولا برای ارزیابی فضا و گرفتن بازتاب و عکس العمل طرفین صورت می گیرد تا این که یک خبر واقعی باشد.
مدیر کل امور بین الملل دفتر رییس جمهور ادامه داد: از این رو به هیچ عنوان چنین مسئله ای مطرح نیست و واشنگتن پست نیز بر اساس یک خبر سازی، چنین مسئله ای را منتشر کرده است. پرداختن به چنین اخباری نیز دامن زدن به این خبر سازی است.
 وی درباره موافقت ایران درباره مطرح شدن چنین پیشنهادی گفت: در مورد چیزی که وجود ندارد و مطرح هم نیست، نمی توان صحبت کرد.
29219
کد خبر 235055

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • mahdi EU ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۲
    7 0
    ميشه بگيد چرا غربيها خبر ملاقات آقاي خاتمي با جرج سورس را ميگند اسمش هست اعتراف و سنديت دارد اما خبر ديدار آقا محمود و اوباما شايعه پراكنيه؟
  • بدون نام IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۸
    0 0
    چرا نباید با هم ملاقات کنند؟ جز اینه که حرفهای هم رو می شنوند؟ این طوری ممکنه خیلیه ا فکر کنند که ما حرفی برای گفتن نداریم واقعا باید فکری کرد نمی شود در دنیای امروز که انفجر اطالعات هست، کشورها از هم فاصله بگیرند اونم سی و اند سال

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین