حیدرپور می‌گوید آنها مشکلات زیادی دارند و مسئولان استان هم هیچ کمکی به گهر نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین؛مدیر اجرایی باشگاه گهر دورود از عدم توجه مسوولان کشوری و استانی به نماینده لرستان در لیگ برتر فوتبال کشور انتقاد کرد.اسماعیل حیدرپور با ابراز نارضایتی از حمایت نشدن گهر، گفت:« آقای رئیس جمهور برای مدیران تیم‌های متمول وقت می‌گذارد و با ایشان دیدار و گفت‏وگو می‎کند اما برای تیم‎های محروم وقت ندارد و حتی حرف‎های ما را هم گوش نمی‎دهند!این کار با شعار عدالت محوری مغایرت دارد و تیم‎های استان‎های محروم چه گناهی کرده‎اند که نه به آنها توجه می‎شود و نه کمک؟!»
حیدرپور با بیان اینکه برای بیشتر تیم‎های لیگ برتری، دولت هزینه می‎کند، افزود:« چرا دولت حاضر نیست برای یک منطقه محروم مثل لرستان که مردمانش در جنگ هم رشادت‎های زیادی خلق کردند، هزینه کند؟ تعجب می‌کنم کارخانه سیمان دورود با این همه عظمت هیچ نقشی در ورزش منطقه ندارد و این در حالی است که بیش از نیم قرن دود این کارخانه مشکلات زیادی برای ما دورودی‏ها ایجاد کرده است.شهرداری دورود باید تا تاریخ بیستم مردادماه قسط اول گروه اول بازیکنان را پرداخت می‎کرد و همان روز برخی بازیکنان به بانک رفتند، پول در حساب نبود که به همین علت تمرین را تعطیل و به تهران برگشتند.البته چون بدون هماهنگی تمرین را تعطیل و اردو را ترک کردند با بازیکنان خاطی به شدت برخورد می‎کنیم. چند تیم لیگ برتری هم هنوز پول نگرفته‎اند که نمونه بارز آن استقلال است و بازیکن نباید برای این مسائل تمرین را تعطیل کند.شهرداری دورود فقط توانست 120 میلیون تومان مهیا کند و مابقی قسط اول را یکی از مدیران تیم‏های لیگ برتری و یکی از دورودی‎های ساکن کرج به ما قرض دادند.»
وی در پاسخ به سؤالی که اگر بازیکنان گهر بومی بودند، آیا تمرین را تعطیل می‌کردند؟ گفت:« به هر حال شرایطی پیش آمد که نتوانستیم از بازیکنان بومی بهره بگیریم ولی مذاکراتی با بیژن کوشکی بازیکن لرستانی سابق استقلال را شروع کرده‎ایم و این فوتبالیست مطرح به تیم اضافه می‌شود. کوشکی از بازیکنان بااخلاق فوتبال کشور است و تارتار هم نظر مساعدی برای جذب وی دارد.»
مدیر اجرایی گهر زاگرس در ادامه صحبت‌هایش به مشکل نیکبخت اشاره کرد و یادآور شد: «کارت بازی نیکبخت صادر شد ولی اجازه بازی نداشت و از ما وقت خواست تا مشکل را رفع کند، خودمان هم پیگیری کردیم و قرار بود تا هفته چهارم مشکلش حل شود که این کار صورت نگرفت و با نظر کادر فنی از لیست خارج شد.چون کارت بازی این بازیکن صادر شده اما مجوز بازی نداشت و ما هم متضرر شدیم؛ اگر سازمان لیگ موافقت کند که بازیکن جایگزین بگیریم خیلی خوب می‏شود و گرنه ما خیلی بیشتر ضرر می‏کنیم.»

وی از حمایت نکردن مسوولان استانی از گهر انتقاد و اضافه کرد:« حضور لرستان در سطح اول فوتبال کشور موقعیت استثنایی است که باید از آن در جهت پیشرفت استان در همه بخش‎ها استفاده کنیم اما متأسفانه مسوولان استانی کم‎کاری می‌کنند؛ آنها قرار بود به تیم کمک کنند ولی تاکنون کمکی دیده نشده است.»مدیر اجرایی باشگاه گهر زاگرس با بیان اینکه اگر در سه بازی آینده 7 امتیاز بگیریم، به اردوی خارج کشور می‎رویم، گفت:« قصد داریم برای حمایت از زلزله‏زدگان استان آذربایجان شرقی با تیم تراکتورسازی تبریز در خرم‌آباد دیدار دوستانه برگزار کنیم.»
 

251 41

کد خبر 236530

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین