فیلمساز برنده سه جایزه اسکار در شصتمین جشنواره بین‌المللی فیلم سن سباستین جایزه یک عمر دستاورد دونوستیا را دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، برگزارکنندگان قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره سینمایی اسپانیایی‌زبان روز دوشنبه با اعلام این خبر الیور استون را به خاطر نوع برخورد با مضامین داغ اجتماعی و سیاسی و سبک بصری قدرتمند، یکی از مظاهر سینمای مدرن آمریکا خطاب کردند.
 

استون جایزه یک عمر دستاورد دونوستیا را روز 23 سپتامبر (2 مهر) همزمان با نمایش تازه‌ترین ساخته‌اش «وحشی‌ها» در سالن قدیمی ویکتوریا یوجینیا دریافت خواهد کرد. جان تراولتا و بنیسیو دل تورو بازیگران فیلم «وحشی‌ها» نیز در این مراسم حضور دارند.
 

استون پیش از این چهار بار با فیلم‌های «سالوادور»، «قاتلین بالفطره»، «مرکز تجارت جهانی» و مستند «در جستجوی فیدل» در جشنواره سن سباستین شرکت کرده است.
 

«وحشی‌ها» یک تریلر است که از روی کتاب پرفروش دان وینسلو ساخته شده و بجز تراولتا و دل تورو، تیلور کیچ، آرون تیلور جانسن، بلیک لایولی، سلما هایک، امیل هیرش و دامین بشیر در آن بازی می‌کنند.
 

فیلم جدید الیور استون جنگ خونین پرورش‌دهندگان ماری جوانا و یک کارتل مکزیکی بی‌رحم را روایت می‌کند که می‌کوشند کار خود را با زور پیش ببرند.
 

این فیلمساز نیویورکی برای دو فیلم «جوخه» و «متولد چهارم ژوئیه» برنده جایزه اسکار بهترین کارگردانی شد و با «قطار سریع‌السیر نیمه‌شب» ساخته آلن پارکر اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی را دریافت کرد.

«دورز»، «جی‌اف‌کی»، «آسمان و زمین»، «نیکسون»، «اسکندر»، «دبلیو» و «وال استریت: پول هرگز نمی‌خوابد»  از دیگر ساخته‌های استون است.

شصتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم سن سباستین 21 تا 29 سپتامبر (31 شهریور تا 8 مهر) در شمال اسپانیا برگزار می‌شود. تریلر مالی «آربیتراژ» به کارگردانی نیکلاس جارکی فیلم افتتاحیه است.
 

هالیوود ریپورتر / 28 اوت / ترجمه: علی افتخاری
 

5858

کد خبر 239199

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین