بیش از یک ماه از زلزله شهرهای آذربایجان شرقی می گذرد اما هنوز تعداد زیادی از زلزله زدگان اسکان نیافتند و اغلب مکان مناسبی برای زندگی ندارند.

زهرا تالانی: این موضوعی بود که در همان روزهای اول هم با توجه به سردسیر بودن منطقه اعلام شد اما گویا مسئولان موضوع را جدی نگرفتند چون رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرده است که مناطق زلزله زده نیاز فوری به کانکس دارند.

محمود مظفر در گفت وگو با مهر می گوید: من نمی دانم چرا بنیاد مسکن که وظیفه تامین کانکس را دارد، آن را تامین نمی کند. جهاد کشاورزی هم دغدغه دام ها را ندارد به نحوی که برخی از روستائیان دام های خود را زیر قیمت حراج کرده اند.

وی با اشاره به طولانی شدن اسکان اضطراری زلزله‌زدگان در آذربایجان شرقی می گوید: سرما و باران دو مشکل اصلی هزاران زلزله زده است و سرمای هوا به حدی است که روستائیان زلزله زده پتوی خود را روی گوسفندان می کشند، زیرا همچنان دام ها بدون طویله رها شده اند.

این در حالی است که رحیمی معاون اول رئیس جمهور در 27 مرداد در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود که معضل مسکن مردم زلزله‌زده را تا قبل از فصل سرما برطرف می‌کنیم.


هنوز کاری انجام نشده
در این باره الله وردی دهقان نماینده ورزقان به خبرآنلاین گفت: به فصل سرما نزدیک‌تر می‌شویم اما متاسفانه بنیاد مسکن تاکنون اقدامات مناسبی در راستای توسعه عمرانی این مناطق اتخاذ نکرده است. واگذاری مسئولیت بازسازی مناطق زلزله زده شهر، روستا و مکانی برای نگه داری احشام به بنیاد مسکن وظیفه ی این بنیاد را سنگین کرده و سرعت کار را نیز کاهش داده است.

وی با اشاره به تخریب 102 روستای این منطقه بر اثر زلزله گفت: وضعیت این مناطق به گونه ای بحرانی شده است که مکانی برای اسکان مردم و احشام وجود ندارد و افراد با کمبود هر گونه وسایل گرمایشی در سرما به سر می‌برند.
دهقان افزود: در مناطق شهری آسیب دیده بر اثر زلزله در استان آذربایجان شرقی هیچ گونه ساخت و سازی برای اسکان افراد و یا اعطای وام در جهت رفاه حال زلزله زدگان صورت نگرفته درحالی که وضع مردم روزبه روز بحرانی تر می‌شود.
47232

 

کد خبر 242758

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    87 0
    من در اهر زندگي مي كنم بابا اينجا هر كي هر كي است . از طرف فرمانداري كساني را مسئول بازسازي كرده اند كه اصلا نميدونه ساختمان را جه جوري پيريزي مي كنند.تا سال ديگه اين موقع هم ساختمانها را تحويل نميدند در حاليكه وزير مسكن گفته بود 45 روزه تحويل ميدهيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    62 0
    مثل روز روشن بود. از بم چه خبر؟
  • بدون نام IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    55 0
    خواهشا موضوع اذربایجان و مشکلات مردمش رو تا رسیدن به نتایج خوب پیگیری کنید ، نذارید اینها هم به سرنوشت مردم بم دچار بشن
  • بدون نام IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    61 1
    آقای رئیس جمهور چرا به مشکلات اینها اونطور که باید و شاید رسیدگی نمیشه؟ چرا از وزرا توضیح نمی خواید؟
  • کیومرث IR ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    29 0
    سالی که نکوست از بهارش پیداست از همان اول مشخص شد که هموطنان در آن دیار نباید منتظر تحولی باشند
  • بدون نام IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    17 0
    بابا چرا عجله می کنید هنوز از 2 ماه یک ماه مونده به تمام زلزله زده ها مسکن می دهند تا پایان 2 ماه اگر باور نمی کنید از معاون اول بپرسید
  • بدون نام IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    23 0
    کاری کنید حداقل پناهگاه خوبی براشون درست کنید فقط از سرما یخ نزنند مابقی کارهاپیش کش.
  • بدون نام IR ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    2 0
    کاملن مشخص بود.یعنی واقعن مردم فکر میکردند به این زودی قراره سازندگی شروع بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب انتظاراتی وقتی سفر به مناطق زلزله زده یه هفته بعد میشه .خونه سازیش هم یه سال بعده خاهش میکنم پیگیری کنید که ایا حساب کریم باقری هنوز فعاله؟آیا در مدت زمان های مختلف میشه به همون حساب قبلی پول ریخت؟خاهش میکنم به این سوال من یک طور پاسخ بدین چون افرادی هستند مثل من که شاید مبلغ قابل توجهی در یک بار و یک ماه نتونن بدن ولی در طول زمان میتونیم یه بخشی از حقوقمون رو ماهیانه کنار بذاریم برای این مردم.چون همونطور که میدونید خون دادن و کمک های مادی و غیر مادی همیشه توی جو روزهای اول هست و بعد قطع میشه و همه یادشون میره. خاهش میکنم یک گوشزدی بکنید شما و بگین همچنان حسابها فعال هست یا نه ممنون
    • بهاره IR ۰۵:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۵
      1 1
      بله منم خيلي دوس دارم حسابي باشه که براي اين کار بمونه اين کامنت کاملاً حرف دلمو زد
    • بدون نام IR ۲۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
      0 0
      بنده ی خدا فکر می کنی پولت به دستشون برسه
  • بدون نام IR ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۳
    2 0
    بسیج همگانی کارخانجات سازنده خانه ها و تاسیسات اسکان موقت تنها راه ممکن است.سرما در این منطقه غافلگیر کننده است
  • الهام IR ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    0 3
    درست می شه نگران نباشید
  • خوان چوبان IR ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۴
    4 1
    من امروز در يكي از روستاهاي زلزله زده بودم تازه باند بازي ها شروع شده :پيمانكار جاده اومده 200واحد برداشته فكر كنم 3سالي تحويل ميده اونم چه خونه هاي طرح جاده اي.آقايان پس اون كمك هاي بلاعوض چي شد.درضمن فرماندار اهر چرا بركنار نمي شود .دوستان ازهمتون ممنونم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین