به گزارش خبرآنلاین، مجموعه شعر «جوان شدن جاودانگی» نوشته قربان ولیئی در شاخه ادبیات انتشارات نیستان به بازار نشر عرضه شد.
ناشر در معرفی این کتاب آورده است: دکتر قربان ولیئی را از سرآمدان غزل عارفانه همروزگار ما میدانند. سادگی زبان، شگفتی معنا و بدایع تصویری از ویژگیهای غزل عاشقانه و عارفانه ولیئی است. از او تابحال هر چه منتشر شده مورد توجه خواص ادبیات - از حیث جوایز - و اقبال عمومی قرار گرفته است.»
یکی از غزل های کتاب را در ادامه می خوانید:
«ماییم و در این آینه حیران تو بودن
یک عمر تماشاچی چشمان تو بودن
این گونه به پیشانی عشاق نوشتند:
دل دادن و افتادن و ویران تو بودن
تقدیر چنین بود: بمیریم و بمیریم
دادند به ما قسمت قربان تو بودن
درویشی و بیخویشی و پیمانه پرستی
پیوسته چنین باد: پریشان تو بودن
رفتیم و رسیدیم و نشستیم و شکستیم
صوفی به خطا دم زد از امکان تو بودن»
این کتاب با قیمت 2500 تومان به بازار نشر عرضه شده است. قربان ولیئی متولد 1346 و دارای دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تربیت مدرس است. تاکنون پنج مجموعه شعر از او با عنوانهای «گفتم به لحظه نام تو را جاودانه شد»، «گزیده شعر معاصر ایران»، «ترنم داوودی سکوت»، «با دو چشم دچار یکتایی» و «باید نوشت نام تو را با پرندهها» از این شاعر به چاپ رسیده است.
6060
نظر شما