یکی از خوانندگان با نام سرمدی نوشته بود:«با سلام لطفا درمورد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی ازسازمان تامین اجتماعی سوال کنید که چرا بیمه دی نمیخواهد ادامه دهد و چرا با جاهایی مثل بیمه دانا و یا یک بیمه مشخص که قبلا هم سوابق خوبی در مورد ارائه خدمات به بازنشستگان داشته است وارد مذاکره نمی شوند و اصولا وضع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی چه خواهد شد؟"
در پاسخ به این خواننده عابدین نورالدینی روابط عمومی بیمه دی اعلام کرد:« جهت اطلاع به مخاطبین خبر آنلاین اعلام می شود که تفاهم نامه سال جدید بیمه های تکمیلی بازنشسته ها با بیمه دی امضاء شده و قرارداد آن نیز بسته شده است. حتی بیمه دی در این قرارداد خدمات بهتری نیز برای بازنشستگان عزیز در نظر گرفته است که متعاقباً از طریق کانون بازنشستگان اعلام خواهد شد.»
45235
یکی ازخوانندگان خبرآنلاین نگران وضعیت بیمه تکمیلی سال جدید بازنشستگان بود. بیمه دی درپاسخ به این بازنشسته عنوان داشت :"این بیمه برای سال جدید نیزبا کانون بازنشستگان قرارداد بسته است."
کد خبر 245038
نظر شما