استفاده از تلفن همراه، همیشه با هشدارهایی همراه بوده است. از سوی دیگر، برای پوشش کامل شبکه موبایل، اوپراتورها، در خیابانی نیست که یک آنتن نداشته باشند. همان هایی که به BTS معروف هستند.

اما از کدام باید بیشتر ترسید؛ آنتن های BTS یا گوشی های تلفن همراه؟ علی گورانی، کارشناس مسوول بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت درکافه خبر دراین باره چنین توضیح داد که می بینید و می شنوید.

مشروح گفتگوی خبرآنلاین با کارشناس مسوول بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت به زودی منتشر می شود.

4747

کد خبر 245793

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • متولد ماه مهر IR ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    78 2
    از هیچ کدوم نباید ترسید!! از پارازیت‌ها بترسین!!
  • بدون نام IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    24 0
    این اصول بهداشت تشعشعات که فرمودید در کجا و توسط کدام مرجع به تصویب رسیده و آیا اجرا می شود یا نه؟
    • بدون نام IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
      22 2
      این آنتن ها از سازمان انرژی اتمی مجوز دارند
  • عادل IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    9 0
    واقعا راست میگه دو تا گوشی با بلوتوث روشن بذارین اطراف تخم مرغ؛تخم مرغ می پزه
  • امید IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    5 16
    ایشون درست می گن؛ ولی به این نکته اشاره نکردن که ما حداکثر نیم ساعت یا یک ساعت میتونیم با موبایل صحبت کنیم ولی کسی که زیر اون دکل زندگی میکنه ممکنه 24 ساعت تحت تشعشع باشه؛ ایشون لطف بفرمایند از اشعشع این دو در واحد زمان انتگرال بگیرن تا بفهمند که شدت تشعشعات این دکل ها چند برابر گوشی همراهه!!!
    • انتگرال IR ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
      5 0
      فکر نکنم ربطی به انتگرال داره. یک مثال میزنم : اگر ۲۴ ساعت یک نسیم ملایم (مثلاً تنفس خودتان) بر شما بوزد مشکلی پیش می‌آید؟ حالا نیم ساعت یا یک ساعت دستتان را جلوی بخار سماور بگیرید. کدام صدمه می‌زند؟ به انتگرال‌گیری و مشتق پذیری ریاضیات هم نیازی ندارید.
  • mosi IR ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    18 0
    یه گزارش هم درمورد پارازیت ها تهیه کنین بد نیست.پارازیتا خطرناکترن!
  • مهندس مخابرات IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
    0 0
    در جواب امید بگم درسته خروجی سیگنال دگل بیشتر از گوشی است اما ولی قدرت این سیگنال در چند متری به شدت افت می کند ولی سیگنال گوشی همیشه کنار ماست که خطرناک می باشد بالخصوص وقتی که روزانه بیش از نیم ساعت با گوشی مکالمه داشته باشیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین