معاون اول رئیسجمهور با اشاره به برخی گرانفروشیهای اخیر در سطح کشور، گفت: برخی فروشندگان هرقدر که میخواهند به صورت غیر قانونی قیمت کالاها را افزایش میدهند که باید با جدیت با آنان برخورد شود.
محمدرضا رحیمی در جلسه کارگروه کنترل بازار ضرورت اشراف و نظارت بیش از پیش بر وضعیت بازار را مورد تاکید قرار داد و از سازمان تعزیرات و دستگاههای نظارتی خواست تا اجازه ندهند عدهای متخلف برای رسیدن به سود بیشتر حقوق مردم را پایمال کنند.
در این جلسه گزارشی از وضعیت بازار و قیمت کالاهای اساسی و ضروری ارائه و در خصوص عوامل تاثیرگذار بر قیمت کالاها بحث و تبادل نظر شد.
بررسی تاثیر نرخ ارز بر وضعیت قیمت خودرو از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت و گزارشی نیز از وضعیت قیمتها و میزان تولید خودرو در سال جاری ارائه شد.
/2929
نظر شما