پرویز مظلومی می گوید اگر تیم ملی به جام جهانی نرسد همه ما آسیب می بینیم برای همین مربی باید دقت بیشتری بکند.

پرویز مظلومی سرمربی سالق استقلال در گفت و گو با خبرآنلاین ؛ باری دیگر از روند دعوت دو رگه ها به تیم ملی انقاد کرد و گفت:« من هم مثل همه نگران تیم ملی هستم که این حرف ها را می زنم. فقط می خواهم بپرسم بازیکنی مثل امید نظری که دعوت شده ، چه توانایی خاصی دارد که باید به جای امید ابراهیمی در تیم ملی باشد. چرا میلاد غریبی که در لیگ برتبر ایران بازی می کند یا یعقوب کریمی را بی تجربه می دانیم و بعد امید نظری در ترکیب 18 نفره تیم ملی حضور دارد؟ بازیکنی که در لیگ دسته دوم سوئد بازی می کند. واقعا آن لیگ خیلی کیفیت دارد؟ اصلا این ها را از کجا می آوریم.»
مظلومی می گوید:« اسم من را گذاشتید منتقد اصلی ولی تقریبا همه بزرگان فوتبال مان در این مدت به تیم ملی ایراد گرفتند. حتما مشکلی هست که صدای همه با هم در آمده. الان چشم های تان را بستید و فقط می گویید رضا قوچانی نژاد قرار است منجی فوتبال مان شود. او را اصلا هیچ کدام از شما دیدید؟ کجا بازی می کند؟ لیگ دسته دوم بلژیک؟ خیلی جای مهمی است؟ من فقط می گویم باید نگران باشیک. این اسم ها از کجا سر در می آورند؟»
او ادامه می دهد:« ایران مهد استعداد است. بازیکن های لیگ را نبینیم و بعد این بازیکنان را دعوت کنیم؟ بازیکنی که در ایران متولد نشده ، خاک ایران را نخورده چطور باید در تیم ملی ما بازی کند؟ آیا او اصلا سختی های فوتبال ما را درک می کند؟» مظلومی خیلی جدی این بحث را مطرح می کند اما خود او فریدون زندی را در تیمش داشت؛« فریدون را من از استیل آذین آوردم. او سال ها در ایران بازی کرده و یکی از ماست.» اما مثلا خود مظلومی که در آبادان نبوده ، می تواند اصالت آبادانی اش را کتمان کند؟؛« او دوباره می گوید:« من آبادان به دنیا آمدم و کسی نمی تواند بگوید آبادانی نیستم.» ولی خیلی از این بچه ها مثل دژاگه و قوچان نژاد در ایران متولد شدند و بعدا راهی اروپا شدند ؛« من نمی خواهم ممنکر توانایی بازیکن بزرگی مثل دژاگه شوم. او دارد در لیگ برتر انگلستان بازی می کند. باید به داشتن اشکان افتخار کنیم اما این دلیل نمی شود چشمان مان را به روی لیگ داخلی مان ببندیم. حرف من این است و می خواهم که همه نگران تیم ملی باشیم. تیم اگر به جام جهانی نرسد ، همه ما مسئولیم. دودش در چشم همه ما می رود. من دشمن کروش نیستم اما می گویم باید به این نکات هم دقت شود.»
4141

کد خبر 246823

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    ایول پرویز خان ... الحق که گل گفتی .
  • ارمین4444 IR ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    چوبله ها پرویز خان و یادتون می اد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون که بیچارتون کرد
    • دسته 3 IR ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
      54 71
      ببینید کار به کجا کشیده شده که پرویز 6 تایی داره از کیروش انتقاد میکنه
    • مجی IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
      52 68
      توی 10 دقیقه کاریش کردیم که حتی نایب قهرمان هم نشد و بی تیم مونده تا حالا.
  • امین IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    بازیکنهای خیلی بهتر از قوچان نژاد و دژاگه توی کوچه های محلات داریم.
  • محمود FR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    حسین علوی رو نگفتی
    • بدون نام IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
      78 12
      آقای مظلومی چرا شما یعغوب کریمی رو تو استقلال نگه نداشتی پرت کردی بیرون ولید علی رو اوردی جواب بده لطفا
  • omid EU ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    54 10
    خوب لابد کم بوده که شما و همکاراتون بازیکنهای دسته چندم کشورهای دیگه رو به بازی می گرفتین دیگه!
    • ناهید IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
      1 0
      مثل الونگ الونگ
  • احمد IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    52 47
    کارت درسته اقای چوبله و حرفت متین.
  • بدون نام IR ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    27 27
    راست میگه دیگه اینهمه بازیکن خوب داریم میرن سراغ دو رگه ها لقمه رو دور سرشون می چرخونن
  • بدون نام IR ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    15 13
    چوبله بود لوله نمیشد. در حد کیروش نیست که بخواد انتقاد کنه. من بخاطر انتقادهای بیموردش از کیروش فهمیدم آدم حسودیه که چشم به نیمکت تیم ملی داره، حتی در صورت کوبیدن تیم ملی
  • موسن IR ۲۰:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    17 2
    شما خودت چرا به یعقوب کریمی محبوب مجاز توحید غلامی و..........بازی نمیدادی وراستی معدن استعداد علوی رو از کجا آوردی
  • SS با غیرت IR ۲۳:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
    1 30
    به خدا پرویز خان تو اسطوره باشگاه استقلال هستی نه ناصر خان و شاگردش فرهاد مجیدی
    • هستی استقلالی4 IR ۰۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
      13 9
      عزیزم حالت خوبه؟؟؟؟حجازی و مجیدی دو اسطوره ابدی استقلال هستند و پرویزخان هم عزیز دل هواداران واقعی استقلاله
    • دسته 3 IR ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
      9 7
      مظلومی اسطوره 6 تایی هاست هههههه
  • عليرضا اس اس IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۹
    3 4
    پرويز سوبله چوبله محبوب هرچي دله

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین